Diepvries
automaten

Voor ijsjes en diepvriesproducten

Onze diepvriesautomaten zijn geschikt voor verkoop van diepvriesproducten. De automaten zijn voorzien van een -20°C ruimte. Daarmee zijn deze machines de meest ideale en makkelijste oplossing voor verkoop van ijsjes andere bevroren producten.

GPE Frozen Master

Voor uitgifte van bevroren producten

De GPE Frozen Master is de de kleinere versie van in de Frozen series en biedt ruimte voor maximaal 168 stuks (capaciteit afhankelijk van productspecifieke configuratie). De GPE Frozen-automaten zijn geschikt voor verkoop van diepvriesproducten. De automaten zijn voorzien van een -20°C ruimte. Daarmee is deze machine de meest ideale en makkelijste oplossing voor verkoop van ijsjes andere bevroren producten. 

Diepvriesautomaat
Betaalmogelijkheden
Contactloos
Creditcard
Mobiel
Muntgeld
Specificaties
Afmeting hxbxd:
183cm x 72cm x 98 cm
Energielabel:
A+
Gewicht:
240 KG
Verlichting:
LED

GPE Frozen Maxi Store

Voor uitgifte van bevroren producten

De GPE Frozen Maxi Store is de grotere versie in de GPE Frozen series en biedt ruimte voor maximaal 225 stuks (capaciteit afhankelijk van productspecifieke configuratie) en biedt daarnaast 130 liter extra opslagruimte voor bevroren producten (circa 3 vullingen). De GPE Frozen-automaten zijn geschikt voor verkoop van diepvriesproducten. De automaten zijn voorzien van een -20°C ruimte. Daarmee is deze machine de meest ideale en makkelijste oplossing voor verkoop van ijsjes andere bevroren producten. 

Diepvriesautomaat
Betaalmogelijkheden
Contactloos
Creditcard
Mobiel
Muntgeld
Specificaties
Afmeting hxbxd:
183cm x 94,5cm x 98 cm
Energielabel:
Gewicht:
280 KG
Verlichting:
LED

Vraag een proefplaatsing aan!

Een proefplaatsing van een automaat naar keuze op basis van Full Service Vending is altijd vrijblijvend.

Gratis proefplaatsing