Loading...

Smartfridge (enkel deurs)

Nieuw

De smart fridge is de nieuwste technologie op gebied van vending. Het gemakt van een koelkast met de slimme functies van een automaat. Smart fridges zijn geschikt voor allerlei producten dankzij mandjes die met gewichtsensors werken. Via het contactloze betaalsysteem open je de koelkast deur en kun je zoveel producten pakken als je wil. Deze worden vervolgens zichtbaar in het winkelmandje en vervolgens van je rekening afgeschreven.

Smart fridges zijn uitermate geschikt voor verse producten zoals onverpakt fruit, flesjes, blikjes, snoep, maaltijden, soep, salades en nog veel meer. Dat maakt het de meest complete en compacte 24/7 oplossing vergeleken met een traditionele verkoopautomaat of catering.

De 5 zekerheden van Vending@Work

Onze smart fridge is de complete oplossing voor uw organisatie. Smart fridges zijn dankzij het systeem met mandjes geschikt voor elk type product en allerlei vormen en verpakkingen. Daarnaast kun je middels het touchscreen een deur openen en meerdere producten pakken, je bent niet verbonden aan een enkele selectie.

Specificaties

Capaciteit

60 tot 480

Conditie

Nieuw

Energielabel

F

Geschikt voor

Snacks, Frisdranken, Broodjes, Combi, Non-food, Fruit, Eieren, Zuivel

Type deur

Glas

Verlichting

LED

Geen omkijken naar je automaat?

Met Full Service Vending heb je geen omkijken meer naar je automaat. Wij plaatsen de automaat die het beste past bij jouw organisatie, met het gewenste assortiment. Natuurlijk inclusief  een betaalterminal. Het periodiek bijvullen, storingen oplossen en schoonmaken is ook onze taak. Dat is Full Service Vending van Vending@Work!

luxe vending machine kopen