Loading...

Wurlitzer W700 non-food (Gebruikt)

Tweedehands

Wurlitzer W700, de ideale non-food automaat. Bent u op zoek naar een toepassing om uw medewerkers en/of bezoekers te voorzien van hygiëneproducten en beschermingsmiddelen, maar wilt u deze niet onbeheerd achterlaten? Dan biedt de hygiëne-automaat met allerlei hygiëne-artikelen de juiste oplossing.

Met de komst van het coronavirus stellen steeds meer organisaties het gebruik van mondkapjes verplicht en nemen hygiënemaatregelen. Vending@Work biedt de oplossing met de hygiëne-automaat. In de automaat kunnen producten zoals mondmaskers, desinfectiegels, desinfectiedoekjes, handschoentjes en overige hygiëne-artikelen.

Met full service vending heeft er u geen omkijken naar, wij onderhouden en vullen de automaat. Ook is het mogelijk om een automaat te huren of te kopen.

 

De 5 zekerheden van Vending@Work

Dankzij de strakke vormgeving en de zachte ledverlichting heeft de automaat een professioneel uiterlijk dat geschikt is voor bedrijven, scholen en openbare ruimtes.

Specificaties

Gewicht 310 kg
Afmetingen 183 × 71 × 86,5 cm
Energielabel

A+

Aansluiting

230V/50Hz

Verlichting

LED

Conditie

Tweedehands

Geschikt voor

Snacks, Frisdranken, Broodjes, Combi, Non-food

Type deur

Glas

Geen omkijken naar je automaat?

Met Full Service Vending heb je geen omkijken meer naar je automaat. Wij plaatsen de automaat die het beste past bij jouw organisatie, met het gewenste assortiment. Natuurlijk inclusief  een betaalterminal. Het periodiek bijvullen, storingen oplossen en schoonmaken is ook onze taak. Dat is Full Service Vending van Vending@Work!

luxe vending machine kopen