Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2024

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2024 | Vending@Work Komt u ook?

Bezoek onze stand op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht op 5, 6 en 7 juni.

 

 

 

Gratis aanmelden

 

Beste relatie,

Graag nodigen wij u uit voor de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 5, 6 en 7 juni 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast onze traditionele vending machines presenteren wij een aantal oplossingen en innovaties die wij graag aan u laten zien. Vraag hier een gratis toegangskaart aan en bezoek onze stand onder het genot van een kop koffie van onze barista.

Wij hopen u in onze stand 11.4.11 in hal 11 te verwelkomen!

 

Wat kunt u verwachten op onze stand?

De Foodstation smartfridge

De oplossing als alternatief of verlengstuk van uw bedrijfscatering

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2024 | Vending@Work

De Foodstation smartfridge is onze oplossing als vervanging of verlengstuk van uw bedrijfscatering. Via onze full operating service ontzorgen wij u volledig en is uw bedrijf 24/7 voorzien van verse broodjes, wraps, zuivel, salades, smoothies, soepen en maaltijden. We bieden twee modellen aan, een enkel deurs voor kleine en middel grote locaties en een dubbel deurs voor grote locaties.

Maaltijd automaat

De oplossing voor het aanbieden van kant en klare maaltijden.

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2024 | Vending@Work

Zoekt u een oplossing voor het 24/7 aanbieden van kant en klare maaltijden? Dan hebben we nu de oplossing. Vending@Work biedt in samenwerking met The Green Table zes verschillende maaltijden aan. De maaltijden zijn 100% plantaardig, rijkelijk vullend en veel groenten blijven heerlijk knapperig. De smaak en versheid van onze ingrediënten blijft optimaal behouden doordat ze speciaal voor u snel en vakkundig op innovatieve wijze worden geconserveerd en verpakt.

Automatenwand

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2024 | Vending@Work

Zoekt u een complete automatenwand waarin u ook opwarm mogelijkheden en een warme dranken voorziening kunt aanbieden? Wij laten u graag een voorbeeld zien op onze stand.

Hardcup uitgifte automaat

De innovatieve oplossing voor het hergebruiken van uw bekers.

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2024 | Vending@Work

Met de hardcup uitgifte bekerautomaat biedt u een oplossing om medewerkers, bezoekers of studenten 24 uur per dag de mogelijkheid te geven tot kopen of verstrekken van een hardcup beker. De automaat neemt de verstrekking uit uw handen. Uw gebruikers kunnen zelf een hardcup beker aanschaffen door contactloos af te rekenen op de betaalterminal. Optioneel kunt u uw gebruikers ook kosteloos een hardcup beker aanbieden. Wij kunnen u een prepaid kaart verstrekken waarmee u via de betaalterminal hardcup bekers kunt aanschaffen zonder kosten.

Beker niet meer gebruiken? In de Tomra SmartBin kan de hardcup beker weer ingeleverd worden. De Tomra SmartBin geeft een bon uit met een QR-code en via Tikkie kan je het bedrag weer teruggestort krijgen. De bekers kunnen vervolgens gewassen worden en weer opnieuw gevuld worden voor uitgifte.

Ontdenk de hardcup beker uitgifte automaat

 

Vending@Work is aanwezig op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2024

Wilt u weten wat onze nieuwste ontwikkelingen en toepassingen zijn op het gebied van onbemande catering? Kom dan naar de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en ervaar het zelf. Vraag hier een gratis toegangskaart aan en bezoek onze stand 11.4.11 in hal 11.

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).