Cola machine leverancier

Combiautomaat

Een dorstig moment les je door een blikje uit de Coca-Cola-automaat te halen. Niets is zo lekker dan op een warme dag een verfrissend drankje uit een Coca-Cola-automaat te halen en je werknemers te verwennen. Of misschien ben je de koffie of thee wel beu. Als leverancier biedt Vending@Work verschillende automaten aan, waaronder een Cola-machine. Met onze machines kun je onbezorgd genieten van een regular of lightversie.

Een Coca-cola-automaat om de dorst te lessen

Ben je op zoek naar een vending machine om de dorst te lessen? Dan is een Coca-Cola automaat zeker een oplossing. Ultiem genieten van verschillende soorten cola, van regular tot light. Blikjes of flesjes je bepaalt het helemaal zelf. Je hoeft er niet alleen cola in te stoppen hoor! Liever mineraalwater of een flesje Fanta? Alles is mogelijk met de Cola-machine van ons als leverancier. Wij geven je alleen advies over je verkoopautomaat.

Frisdrank_automaat

Geen zorgen met Full Service Vending

Als je kiest voor een Coca-Cola-automaat dan wil je het liefst geen zorgen. Nee inderdaad, je wilt onbezorgd genieten van je cola. Dat is waar wij voor zorgen als leverancier van onder meer een Cola-machine. Zo heb je zelf de energie in handen en de zorg uit handen. Met Full Service Vending sta je namelijk nooit naar een lege automaat te kijken. Wij nemen als leverancier alles op ons, van het vullen van de cola-machine tot de technische service. Een storing? Wij staan snel bij je op de stoep.

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op

Wil jij je medewerker laten genieten van een verkoeld drankje tijdens de pauze? Vraag dan meteen een offerte aan voor een Coca-Cola-automaat. Heb je lekkere trek? Kies dan voor een snackmachine. Heb je vragen over onze Cola-machine of onze diensten als leverancier? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

Combiautomaat

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).