Drankautomaat

Verkoopautomaat

Door een drankautomaat te kopen heb je meer afwisseling dan alleen koffie en thee. Ook al kun je op een werkdag echt genieten van koffie of thee, er komt een moment dat het echt niet meer smaakt. Dat je genoeg cafeïne hebt gehad. Wat is het dan heerlijk als je dan kunt terugvallen op iets anders. Kraanwater? Mwaah, een iets ruimere selectie is ook wel prettig!

Jouw eigen drankautomaat kopen

Je hoeft alleen maar naar de gang te lopen en daar staat ie! Die prachtige, stoere, glanzende machine! Jouw eigen frisdrankautomaat. Je kijkt naar het assortiment en maakt jouw keuze op basis van waar je zin in hebt. Gewoon omdat het kan. Wordt het een colaatje? Een mineraalwater, met of zonder bubbels? Een icetea? Of ga je voor die ultieme gezonde dorstlesser Vitaminwater? Alles is mogelijk door een drankautomaat te kopen.

Frisdrankautomaat

Alle bekende merken, regular of light

Bij Vending@Work vinden we het belangrijk om een afgemeten advies te geven. Dus, we halen graag jouw wensenpakket op. Om jouw ultieme vending machine samen te stellen. Wees er in ieder geval zeker van dat alle bekende A-merken verkrijgbaar zijn. Of het nu regular Cola is of in de gezondere lightversie. Alles is mogelijk in je eigen Coca-Cola-automaat.

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat

Heb je interesse om een drankenautomaat te kopen? Bel ons dan gerust! Wij kijken graag met je mee naar alle mogelijkheden en zullen je een scherpe offerte aanbieden. Je kunt ons bereiken via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. Liever een frisdrankautomaat huren? Bij het kopen van een drankautomaat, verzorgen wij de plaatsing en installatie als.

Frisdrank_automaat

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).