Je duurzame vendingpartner

Vending@Work is CO2 neutraal in 2025

Een duurzaam aanbod van voeding en dranken

Ben jij zo’n ondernemer die overal en altijd de CO2-footprint in het achterhoofd heeft? Die niet alleen over duurzaamheid praat, maar het ook daadwerkelijk in de praktijk brengt? Dan wil je samenwerken met partners die op dezelfde manier in het leven staan. Dus wil je samenwerken met Vending@Work! 

Duurzaamheid | Vending@Work
Verkoopautomaat full service vending

Duurzame verkoopautomaten

Vending@Work biedt energiezuinige automaten aan die tot de zuinigste in de markt mogen worden gerekend. Dat betekent dat ze tot de zuinigste in de markt mogen worden gerekend. En het streven naar duurzaamheid hoeft niet te stoppen als de technische levensduur is verstreken. Kies je voor Vending@Work, dan kies je automatisch voor automaten die aan het einde van hun levensduur voor minimaal 95% recyclebaar zijn! 

Minder verspilling en minder kilometers

Onze automaten zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes. Zo levert het telemetriesysteem belangrijke actuele data voor inkoop en voorraadbeheer. En kan de vulfrequentie helemaal worden afgestemd op de specifieke afname binnen jouw organisatie. Hierdoor komen we alleen langs als het nodig is. Dat is efficiënt werken en goed voor het milieu.

CO2-neutrale kilometers

Vending@Work beschikt over drie vestigingen op strategische locaties in het land, waardoor het aantal kilometers beperkt blijft en we toch snel van de partij kunnen zijn. We maken de kilometers ook nog eens heel duurzaam. Zo groeit het aandeel van elektrische auto’s in ons wagenpark gestaag. Voorzien van stroom opgewekt met zonnepanelen op onze eigen distributiecentra. Volledig CO2-neutrale kilometers dus!

Duurzaamheid | Vending@Work
vending machine zorg

Eerlijk en biologisch

Het is voor opdrachtgevers en gebruikers steeds belangrijker om te weten waar onze producten vandaan komen. Om op die manier een verantwoorde keuze te kunnen maken voor een assortiment dat op een ethisch juiste manier is geproduceerd. De keuze is reuze, want wij hebben een ruime selectie met gecertificeerde, biologische, vegetarische en vegan producten. Samen komen we tot een verantwoorde invulling van de automaat voor jouw organisatie! 

Een duurzame match?

Twijfel je al een tijdje over de aanschaf van een automaat voor jouw bedrijf of instelling? Dan hopen we je nu over de streep te hebben getrokken met onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Met een automaat van Vending@Work laat je zien dat je geeft om jouw werknemers en oog hebt voor het milieu. Is dit het begin van een mooie, duurzame match?

Meer weten over het duurzaam aanbieden van voeding en dranken? Bel ons via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar  sales@vendingatwork.nl. Of vraag direct een offerte aan!