Frisdrankautomaat voor bedrijven

Combiautomaat

Een frisdrankautomaat voor bedrijven is de ideale oplossing. Zo geniet jij van een heerlijk gekoeld drankje op elk moment van de dag. Of misschien is het wel het moment dat jij een sollicitant kan overhalen om te kiezen voor jouw bedrijf. Bij Vending@Work helpen we je graag. Ben je bang dat je steeds voor een lege automaat staat? Kies dan voor Full Service Vending. Onbezorgd genieten noemen we dat.

Met frisdrankautomaat voor bedrijven elk moment genieten van een drankje

Keuzes: een PET-fles of een blikje? Ja je kan bij onszelf kiezen. Het is namelijk je eigen frisdrankautomaat! Waar heb je zelf zin in? Een regular cola of een lightversie? Dan is een Coca-Cola-automaat de ideale oplossing. Liever een watertje? Alles is mogelijk met een frisdrankautomaat voor bedrijven. Wil je niet alleen drinken aanbieden, maar ook een snack pakken als je er zin in hebt? Ontdek al onze vending machines voor bedrijven.

Combiautomaat

Vraag eenvoudig online een offerte aan

Heb je interesse in een frisdrankautomaat die geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan. Wil je eerst weten wat je in huis haalt? Voor meer informatie over een drankautomaat kun je zeker contact met ons bedrijf opnemen. Dit doe je door te bellen naar 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

Full service vending bedrijven brood

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).