Ontdek het zorgeloze gemak van onze Full Service Vending

Met een vending machine in jouw organisatie geniet je altijd van verkwikkende tussendoortjes, zonder de extra zorgen van beheer, bijvullen en onderhoud. Hoe? Met onze Full Service Vending-oplossing nemen we deze taken volledig van je over.

Ons Full Service Vending-concept is niet voor niets geliefd en veelgeprezen. Bij onze vending service staat jouw gemak voorop. Wij plaatsen de automaat op de door jou gekozen locatie en zorgen ervoor dat deze altijd naar behoren functioneert. En we stoppen niet na installatie – we houden de automaat en jouw behoeften continu in de gaten, zodat je nooit voor een lege machine komt te staan. Zorgeloos genieten, dat is wat we beloven. Probeer het nu!

Full Service Vending voor elke organisatie

Full Service Vending | Vending@Work
4.5/5

"Wij hebben gekozen voor een Vending machine met o.a. broodjes omdat wij geen catering of goede kantine hebben. Bij ons wordt 24/7 gewerkt en daarom hebben we voor deze manier gekozen, zodat onze medewerkers dag en nacht iets te eten kunnen aanschaffen. Doordat er regelmatig goed bijgevuld wordt is er altijd voor ieder wat wils."

Previous slide
Next slide

Combi-automaat met ruim assortiment aan broodjes, snacks en koude dranken.

Hoe werkt het?

Stap 1
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan op deze website. Selecteer je gewenste assortiment, de Full Service Vending-optie en geef een schatting van het aantal gebruikers.
Stap 1
Stap 2
Ontvang een voorstel op maat
Op basis van je gegevens maken wij een passend voorstel voor de meest geschikte vending machine of machines voor jouw specifieke situatie.
Stap 2
Stap 3
Plaatsen en installeren
Na jouw goedkeuring leveren we de vending machine, volledig gevuld en voorzien van een werkende betaalterminal, inclusief volledige installatie.
Stap 3
Stap 4
Tijdig bijvullen
Wij volgen de voorraad van de automaat op afstand en vullen de automaat tijdig bij, zodat jij geen omkijken hebt naar de beschikbaarheid van producten.
Stap 4
Stap 5
Service en onderhoud
Onderhoud, storingen en de schoonmaak vallen ook binnen ons takenpakket. Met VCA-gecertificeerde vullers kunnen we op elke locatie werken.
Stap 5
Full Service Vending | Vending@Work
5/5

"Wij hebben dagelijks gemiddeld 100 medewerkers op kantoor en in het warehouse werken maar we hadden nog geen goede lunch voorziening. Ongeveer een jaar terug zijn wij ons gaan oriënteren op lunchmachines en toen zijn we bij Vending@Work terecht gekomen. Wij zijn zeer tevreden over de service en de samenwerking met Vending@Work. De producten worden tijdig geleverd en telefonische support is ook goed. De producten zijn vers en lekker en er is een ruim assortiment."

Previous slide
Next slide

Volledig uitgeruste broodjesautomaat naast een combi-automaat met snacks en koude dranken

Full Service Vending: assortiment tot onderhoud

Bij Full Service Vending nemen wij alles voor onze rekening, van assortiment tot onderhoud. We houden het assortiment nauwlettend in de gaten en vullen het tijdig aan. Mochten bepaalde producten minder populair zijn, dan zorgen we voor passende vervanging. Maar onze vending service reikt verder dan alleen het assortiment. Kies je voor Full Service Vending, dan nemen we ook het regelmatige reinigen van de food-, frisdrank-, combi- of snackmachine op ons. Bovendien zijn we verantwoordelijk voor de technische service. Mocht er een storing optreden in je vending machine, dan zijn we snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Full service vending automaat bijvullen

Geniet van extra voordelen

Bij Vending@Work draait alles om jou volledig ontzorgen. Dit merk je in ons betaalgemak, waarbij we contactloos betalen en muntgeldopties bieden. Wil je weten hoe je vendingmachine presteert? Wij zijn open en transparant en leveren je periodiek rapporten over het verbruik. Graag lichten we je alle voordelen van Full Service Vending toe. Neem contact met ons op via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.