Gezonde automaat op het werk

Gezonde automaat op het werk

De gezonde automaat op het werk

Met een gezonde automaat op het werk zijn zelfs spoedjes goed geregeld. Overwerk: we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Even een paar uurtjes doorhalen en dan is iedereen weer blij! De tegenprestatie voor overwerk is in ieder geval dat je iets in de aanbieding hebt voor eten en drinken. Bij voorkeur iets ‘gezonds’. Bij Vending@Work is dat mogelijk.

Een gezonde automaat op het werk: een verantwoord tussendoortje

Als het maar een paar uurtjes extra is, hoeft er echt geen daghap op tafel te komen. De meeste werknemers geven er waarschijnlijk toch de voorkeur aan om lekker thuis te eten. Maar ze moeten wel even energie tanken om het iets langer vol te houden. Dat doe je met een verantwoord tussendoortje uit een vending machine.

Gezonde automaat

Gemakkelijk en gezond

Hoe mooi is het dat je het pand niet hoeft te verlaten. Een wandelingetje naar de gang is voldoende om een stukje energie te tanken. Of het nu gezond, hartig en/of vers is. Met een gezonde automaat op het werk wil iedereen overwerken! Je leerlingen een energie boost geven? Deze snackautomaat is voor scholen ook geschikt.

Win advies in over de mogelijkheden

Gezond, het is zo gemakkelijk geroepen, maar bij Vending@Work nemen we het heel serieus. Dus zijn tegenwoordig allerlei light varianten of laagcalorische varianten van onze producten verkrijgbaar in de gezonde automaat voor op het werk. Dat betekent: minder vet en minder suiker. Uiteraard wordt het assortiment van de snoepautomaat in overleg met jou samengesteld. Voor meer informatie schakel je onze experts in. Wij zijn te bereiken via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

Gezonde automaat op het werk / full service vending

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).