Huren
of
kopen

Betrouwbare automaten

Wij bieden automaten te koop of te huur aan. Doordat wij niet merkgebonden zijn bent u bij ons altijd verzekerd van betrouwbare automaten van hoge en duurzame kwaliteit. Onze huurcontracten lopen van 1 tot 5 jaar.

Ook
andere
toepassingen

Geschikt voor non-food producten

U kunt de automaten natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruiken dan alleen snacks en frisdrank. Wij verhuren namelijk ook automaten waarin toegangskaarten en allerlei andere non-foodproducten zoals tandenborstels, shampoo, douchegel, tandenstokers, zakdoekjes, batterijen, handgels, mondkapjes etc. verkocht kunnen worden.

Een
automaat
kopen

Schaf een van onze betrouwbare automaten aan

Bent u op zoek naar een betrouwbare automaat waar u jaren plezier van heeft? Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte automaten.

 

Doordat wij niet merkgebonden zijn bent u bij ons altijd verzekerd van betrouwbare automaten van hoge en duurzame kwaliteit. Bovendien kunnen wij met ons brede aanbod elk type organisatie van een automaat op maat voorzien. Wij houden bij onze inkoop van automaten niet alleen rekening met kwaliteit en levensduur maar ook met zaken als energiezuinigheid, vormgeving en bedieningsgemak.

 

Op nieuwe automaten bieden wij een garantie van 1 jaar. Voor gebruikte automaten bedraagt deze minimaal 3 maanden. Daarnaast kunt u ook een service- en onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Een
automaat
huren

Een groot aanbod

Vending@Work verhuurt vele types automaten van zeer hoge kwaliteit en met een lange levensduur.

 

Huren is met name een geschikte contractvorm voor bedrijven die producten willen verkopen die niet in ons assortiment voorkomen. U kunt dan denken aan sigaretten en alcoholische dranken maar ook aan allerlei non food artikelen zoals bijvoorbeeld toegangskaarten, tandenborstels, shampoo, douchegel, tandenstokers, zakdoekjes, batterijen enzovoort. Daarnaast is het huren van een automaat een uitstekende oplossing voor sportverenigingen en andere organisaties die seizoensgebonden openingstijden hebben.

 

Bij de huur zit een service- en onderhoudscontract inclusief onderdelen inbegrepen. De contractduur varieert van één tot vijf jaar.

 

Klik hier voor fotomateriaal en de specificaties van de automaten die u bij Vending@Work kunt huren. Ons brede aanbod betrouwbare automaten biedt een oplossing voor elke gelegenheid en situatie.

Aantrekkelijk geprijsd

Automaten van hoge kwaliteit

Zowel bij huur als koop bieden wij een onderhoudscontract. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte automaten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard zijn al deze automaten uitgebreid gereviseerd en voldoen zij aan alle eisen. De garantie op nieuwe automaten is 1 jaar, voor gebruikte automaten bedraagt deze minimaal 3 maanden.