Zorg dat Vending@Work blijft draaien.

Ontdek jouw rol in de logistieke wereld van snoep- en frisautomaten.

Solliciteer direct

Solliciteer binnen 1 minuut! Vul het formulier in en wij nemen contact op over het vervolg. Houd je mail en telefoon dus in de gaten!

"*" indicates required fields

Naam*
Naam*
Kun je niet wachten aan de slag te gaan? Upload direct je cv!
Max. file size: 8 MB.

Logistieke toppers gezocht! | Vending@Work

Vanaf €12,12 p/u!*

Het startsalaris begint vanaf €12,12* en ligt hoger als je relevante werkervaring hebt! Daarnaast maak je kans op een prestatiebonus en winstuitkering.

Flexibele uren

Je werktijden zijn in overleg. Geen ochtendmens? Geen probleem! Liever vroeg op en de rest van de dag vrij? Ook dat is geen probleem. In de avond werken? Ook dat kan! Samen met jou stemmen we je werktijden en -dagen af.

Processen verbeteren

Vending@Work is een snelgroeiend bedrijf. Met allerlei nieuwe innovaties proberen we steeds efficiënter te werken. Samen met het team mag je meedenken over verbeterpunten.

*Dit is het minimum uurloon voor 18 jaar en ouder, exclusief vakantiegeld, bonussen en winstuitkering. Bij relevante werkervaring ligt het uurloon hoger. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het sollicitatiegesprek.

Logistieke toppers gezocht! | Vending@Work

Vending@Work is een SBB erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je bij ons in het magazijn kan werken naast je opleiding! Volg je een studie in de richting van logistiek en zoek je een stage of baan? Neem contact op met personeelszaken@vendingatwork.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe ziet . werkdag eruit?

Voordat je aan de slag gaat, word je opgeleid door ervaren collega’s. Zij zullen je helpen je rol in het magazijn te vinden.

Logistieke toppers gezocht! | Vending@Work

Wie zoeken we?

Uren en werkdagen in overleg

Of je maar een paar uurtjes per week wilt bijverdienen tot een aantal dagen in de week: alles is in overleg mogelijk.

Een aanpakker en samenwerker

Het werk in ons magazijn is veelal fysiek werk en vanwege de vele taken zoeken we een aanpakker en iemand die goed kan samenwerken.

Ideale bijbaan voor scholieren

Iedereen vanaf 15 jaar nodigen wij uit te solliciteren.

Volg ons ook op Instagram!

Op Instagram delen we foto’s en video’s van onze werknemers, leuk nieuws en meer. Volg ons dus op Instagram om op de hoogte te blijven!