Zorgen dat Vending@Work blijft draaien

Ontdek jouw rol in de logistieke wereld van snoep- en frisautomaten.

Solliciteer direct

Solliciteer binnen 1 minuut! Vul het formulier in en wij nemen contact op over het vervolg. Houd je mail en telefoon dus in de gaten!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Kun je niet wachten aan de slag te gaan? Upload direct je cv!
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Vending@Work is al 30 jaar actief in de automatencatering. Dat houdt in dat we automaten voor onze opdrachtgevers plaatsen, bijvullen en onderhouden. Met 4000 automaten door heel Nederland zijn wij de marktleider in ons land. Om al deze automaten te vullen zetten onze vullers zich dagelijks in.

We zijn een team van jonge enthousiaste mensen en altijd opzoek naar nieuwe collega’s!

Flexibele uren

Je werktijden zijn in overleg. Geen ochtendmens? Geen probleem! Liever vroeg op en de rest van de dag vrij? Ook dat is geen probleem. In de avond werken? Ook dat kan! Samen met jou stemmen we je werktijden en -dagen af.

Actieve (bij)baan

In het magazijn is veel te doen: van routes inpakken tot orders klaarzetten, laden en lossen van goederen, schoonmaken en nog veel meer.

Processen verbeteren

Vending@Work is een snelgroeiend bedrijf. Met allerlei nieuwe innovaties proberen we steeds efficiënter te werken. Samen met het team mag je meedenken over verbeterpunten.

Hoe ziet . werkdag eruit?

Voordat je aan de slag gaat, word je opgeleid door ervaren collega’s. Zij zullen je helpen je rol in het magazijn te vinden.

Logistieke toppers gezocht! | Vending@Work

Wie zoeken we?

Uren en werkdagen in overleg

Of je maar een paar uurtjes per week wilt bijverdienen tot een aantal dagen in de week: alles is in overleg mogelijk.

Een aanpakker en samenwerker

Het werk in ons magazijn is veelal fysiek werk en vanwege de vele taken zoeken we een aanpakker en iemand die goed kan samenwerken.

Ideale bijbaan voor scholieren

Iedereen vanaf 15 jaar nodigen wij uit te solliciteren.

Volg ons ook op Instagram!

Op Instagram delen we foto’s en video’s van onze werknemers, leuk nieuws en meer. Volg ons dus op Instagram om op de hoogte te blijven!