Sleek cans: nieuw in de vending machine

Het verschil tussen ‘fat’ en ‘sleek’ cans

Bij Vending@Work zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en onze klanten de beste ervaring te bieden. Onlangs hebben we een belangrijke verandering doorgevoerd in onze automaten: we zijn overgestapt van ‘fat cans’ naar ‘sleek cans‘. Maar wat betekent dit precies en waarom hebben we deze verandering doorgevoerd?

Wat zijn ‘fat’ en ‘sleek’ cans?

‘Fat’ cans zijn de traditionele, cilindrische blikjes die we allemaal kennen. Ze hebben een diameter van ongeveer 66 mm en kunnen 330 ml frisdrank bevatten. ‘Sleek’ cans daarentegen, hebben dezelfde inhoud van 330 ml, maar zijn smaller en langer met een diameter van ongeveer 58 mm. Dit geeft ze een moderner, gestroomlijnder uiterlijk – vandaar de naam ‘sleek’.

Waarom de overstap naar ‘sleek’ cans?

Er zijn verschillende redenen waarom we hebben besloten om over te stappen op ‘sleek’ cans. Ten eerste is er het esthetische aspect. De slankere, langere vorm geeft de blikjes een moderner uiterlijk, wat aantrekkelijk is voor veel consumenten. Bovendien biedt het slankere ontwerp meer mogelijkheden voor creatieve en opvallende ontwerpen, waardoor de blikjes opvallen in onze automaten.

Ten tweede is er het milieuaspect. ‘Sleek’ cans vereisen minder aluminium om te produceren dan ‘fat’ cans, wat betekent dat ze milieuvriendelijker zijn. Dit past binnen onze inzet om duurzamer te werken en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wat betekent dit voor onze klanten?

De overstap naar ‘sleek’ cans betekent niet dat er iets verandert aan de hoeveelheid frisdrank die je krijgt. Beide blikjes bevatten nog steeds 330 ml frisdrank. Wat wel verandert, is de ervaring van het drinken uit een ‘sleek’ can. Veel mensen vinden dat de slankere vorm prettiger vasthoudt en drinkt.

We kijken ernaar uit om je te blijven voorzien van je favoriete frisdranken, nu in een moderner, milieuvriendelijker jasje.

 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).