Nieuw: de hygiëne-automaat

Voor mondkapjes en hygiëne-artikelen

NU LEVERBAAR VIA VENDING@WORK

 

Uw medewerkers, bezoekers of klanten 24/7 voorzien van hygiëneproducten? Dit kan nu met onze Hygiëne automaat!

 

Laat de automaat door ons vullen of vult u liever zelf? Kiest u voor een gratis verstrekking of commercieel? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Levering (in grote aantallen) op korte termijn mogelijk.

Bent u op zoek naar een toepassing om uw medewerkers en/of bezoekers te voorzien van hygiëneproducten en beschermingsmiddelen, maar wilt u deze niet onbeheerd achterlaten? Dan biedt de hygiëne-automaat met allerlei hygiëne-artikelen de juiste oplossing.

 

Met de komst van het coronavirus stellen steeds meer organisaties het gebruik van mondkapjes verplicht en nemen hygiënemaatregelen. Vending@Work biedt de oplossing met de hygiëne-automaat. In de automaat kunnen producten zoals mondmaskers, desinfectiegels, desinfectiedoekjes, handschoentjes en overige hygiëne-artikelen.

 

Met full service vending heeft er u geen omkijken naar, wij onderhouden en vullen de automaat. Ook is het mogelijk om een automaat te huren of te kopen.

 

Heeft u vragen welke mogelijkheden wij kunnen bieden? Neem contact met ons op en wij bespreken graag een oplossing die bij u past.

 

Bekijk hier de specificaties en folder.

18 mei 2020

Gerelateerd nieuws

Update omtrent coronavirus

Het coronavirus treft ons allemaal. Ook voor Vending@Work is het een chaotische en spannende tijd.
23 mrt 2020