Nieuw: de hygiëne-automaat

Voor mondkapjes en hygiëne-artikelen

NU LEVERBAAR VIA VENDING@WORK

 

Uw medewerkers, bezoekers of klanten 24/7 voorzien van hygiëneproducten? Dit kan nu met onze Hygiëne automaat!

 

Laat de automaat door ons vullen of vult u liever zelf? Kiest u voor een gratis verstrekking of commercieel? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Levering (in grote aantallen) op korte termijn mogelijk.

Bent u op zoek naar een toepassing om uw medewerkers en/of bezoekers te voorzien van hygiëneproducten en beschermingsmiddelen, maar wilt u deze niet onbeheerd achterlaten? Dan biedt de hygiëne-automaat met allerlei hygiëne-artikelen de juiste oplossing.

 

Met de komst van het coronavirus stellen steeds meer organisaties het gebruik van mondkapjes verplicht en nemen hygiënemaatregelen. Vending@Work biedt de oplossing met de hygiëne-automaat. In de automaat kunnen producten zoals mondmaskers, desinfectiegels, desinfectiedoekjes, handschoentjes en overige hygiëne-artikelen.

 

Met full service vending heeft er u geen omkijken naar, wij onderhouden en vullen de automaat. Ook is het mogelijk om een automaat te huren of te kopen.

 

Heeft u vragen welke mogelijkheden wij kunnen bieden? Neem contact met ons op en wij bespreken graag een oplossing die bij u past.

 

Bekijk hier de specificaties en folder.

18 mei 2020

Gerelateerd nieuws

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Brazil & sultana with peanuts and almonds

Hand2mouth Ltd, de fabrikant van Eat Natural repen heeft besloten om bovengenoemde producten per direct terug te roepen vanwege de mogelijke aanwezigheid van Salmonella, afkomstig van een van de ingrediënten, geleverd...
25 aug 2020

Update omtrent coronavirus

Het coronavirus treft ons allemaal. Ook voor Vending@Work is het een chaotische en spannende tijd.
23 mrt 2020