PiusX College en CSG Het Noordik locatie Van Renneslaan Almelo opnieuw een Gouden Schaal voor gezonde schoolkantine

PiusX College locatie Van Renneslaan en CSG Het Noordik locatie Van Renneslaan hebben deze week voor het derde jaar op rij de Gouden Schaal voor gezonde schoolkantine verdiend.

PiusX College locatie Van Renneslaan en CSG Het Noordik locatie Van Renneslaan hebben deze week voor het derde jaar op rij de Gouden Schaal voor gezonde schoolkantine verdiend. In een gouden schoolkantine spreekt de betere keuze voor zich. Het aanbod bestaat uit minimaal 80% betere keuzes. Hier krijgen leerlingen een duwtje richting de betere keuze, door de aankleding van de kantine.

Het behalen van de Gouden Schoolkantine Schaal komt voor een groot deel op naam van de cateringmedewerker Patricia en manager Hieke Munneke van Vending@Work.
Dankzij het assortiment en presentatie hebben wij en de scholen deze schaal ook dit jaar weer uit handen Anouk Welbergen van het Voedingscentrum in ontvangst mogen nemen.

15 mrt 2019

Gerelateerd nieuws

Vierde jaar op rij Gouden Schaal voor Gezonde Schoolkantine Dr. Nassaucollege Quintus!

Voor het vierde jaar op rij haalt locatie Quintus van het Dr. Nassau College een gouden Schoolkantine Schaal van het Voedingscentrum. Hiermee laat de school in samenwerking met Vending@Work zien dat de schoolkantine...
26 mrt 2019