Update omtrent coronavirus

Het coronavirus treft ons allemaal. Ook voor Vending@Work is het een chaotische en spannende tijd.

Beste collega’s, klanten en relaties,

 

Het coronavirus treft ons allemaal. Ook voor Vending@Work is het een chaotische en spannende tijd.

 

Onze operators vullen de automaten nog bij op de locaties waar dit veilig en verantwoord uitgevoerd kan worden. Veiligheid heeft voor ons prioriteit nummer 1. Uiteraard volgt Vending@Work de richtlijnen van het RIVM en heeft passende maatregelen genomen. Naast het volgen van de algemene hygiënemaatregelen maken onze operators gebruik van wegwerphandschoentjes en desinfectiegel.

 

Voor klanten waar wij het pand niet mogen betreden hebben wij het ‘thuisbezorgd’ concept opgezet waarbij wij de producten op maat afleveren tot aan de deur. U kunt de automaat zelf bijvullen, zodat u uw medewerkers die nog aanwezig zijn, iets kunt blijven aanbieden. Voor meer informatie, neem contact op met uw contactpersoon of via info@vendingatwork.nl.

 

Tot slot wensen wij onze collega’s, klanten en relaties een goede gezondheid toe in deze turbulente tijd. Samen komen wij hier sterker uit!

 

Team Vending@Work

23 mrt 2020

Gerelateerd nieuws

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Brazil & sultana with peanuts and almonds

Hand2mouth Ltd, de fabrikant van Eat Natural repen heeft besloten om bovengenoemde producten per direct terug te roepen vanwege de mogelijke aanwezigheid van Salmonella, afkomstig van een van de ingrediënten, geleverd...
25 aug 2020

Nieuw: de hygiëne-automaat

NU LEVERBAAR VIA VENDING@WORK Uw medewerkers, bezoekers of klanten 24/7 voorzien van hygiëneproducten? Dit kan nu met onze Hygiëne automaat! Laat de automaat door ons vullen of vult u liever zelf? Kiest u...
18 mei 2020