Voor
in
scholen

Een aanvulling op de schoolkantine

Wij kunnen scholen in het voortgezet onderwijs, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en universiteiten helpen bij het aanbieden van diverse verantwoorde snacks. Wij denken graag met u mee over hoe u uw leerlingen kunt stimuleren met het maken van een bewuste keuze. 

Een
verantwoorde
keuze

Een gezonde schoolkantine

Op basis van de richtlijnen van het Voedingscentrum kunnen wij elke schoolkantine tot een gezonde schoolkantine maken, of dit nu een indeling is met 60% of met 80% verantwoorde producten.

Afhankelijk van het aantal leerlingen bieden we u, naast goedgevulde automaten, de mogelijkheid tot buffetverkoop van vers afgebakken broodjes door onze cateringmedewerker. Dit is geheel gratis. Ook het detacheren van uw medewerker kan tot de mogelijkheden behoren. Wij komen u deze constructie graag bij u uitleggen.

 

  • Scholen met < 400 leerlingen bieden wij verswarenautomaten die tot twee keer per week door ons worden bijgevuld. Het aanbod kunt u zelf samenstellen uit een assortiment aan brood, fruit, groente en zuivel.
  • Scholen met 400-800 leerlingen voorzien wij van verswarenautomaten. De catering wordt minimaal twee keer per week bemand door onze cateringmedewerkers (of uw eigen gedetacheerde cateringmedewerker) die verschillende broodjes vers bereiden.
  • Scholen met > 800 leerlingen voorzien wij ook van verswarenautomaten. De catering wordt elke dag bemand door onze cateringmedewerkers (of uw eigen gedetacheerde cateringmedewerker) die broodjes vers bereiden.

Vraag een proefplaatsing aan!

Een proefplaatsing van een automaat naar keuze op basis van Full Service Vending is altijd vrijblijvend.

Gratis proefplaatsing