Non-food
automaten

Een automaat voor u

Wilt u producten verkopen die niet voorkomen in ons assortiment? Zoals batterijen of toegangskaarten? Huur of koop dan een automaat bij ons. Op zoek naar een automaat voor hygiëneproducten zoals mondkapjes? Hiervoor hebben wij passende oplossingen

Wurlitzer W700

Voor mondkapjes en hygiëne-artikelen

Bent u op zoek naar een toepassing om uw medewerkers en/of bezoekers te voorzien van hygiëneproducten en beschermingsmiddelen, maar wilt u deze niet onbeheerd achterlaten? Dan biedt de hygiëne-automaat met allerlei hygiëne-artikelen de juiste oplossing.

Met de komst van het coronavirus stellen steeds meer organisaties het gebruik van mondkapjes verplicht en nemen hygiënemaatregelen. Vending@Work biedt de oplossing met de hygiëne-automaat. In de automaat kunnen producten zoals mondmaskers, desinfectiegels, desinfectiedoekjes, handschoentjes en overige hygiëne-artikelen.

Met full service vending heeft er u geen omkijken naar, wij onderhouden en vullen de automaat. Ook is het mogelijk om een automaat te huren of te kopen.

Heeft u vragen welke mogelijkheden wij kunnen bieden? Neem contact met ons op en wij bespreken graag een oplossing die bij u past.

Mondkapjes automaat vending machine
Betaalmogelijkheden
Contactloos
Creditcard
Mobiel
Muntgeld
Specificaties
Afmeting hxbxd:
183cm x 71,6cm x 86,3cm
Energielabel:
A
Gewicht:
310 KG
Verlichting:
LED

Full Service Vending

Vraag een proefplaatsing aan!

Een proefplaatsing van een automaat naar keuze op basis van Full Service Vending is altijd vrijblijvend.

Gratis proefplaatsing