Referenties: een greep uit onze klanten

Een greep uit onze tevreden klanten

Ontdek onze klanten en hun verhalen! Zij zijn meer dan tevreden over onze op maat gemaakte vendingoplossingen. Ben je geïnteresseerd in het aanbieden van gezonde snacks, een 24/7 bereikbare drankautomaat of een uitgebreide snoepautomaat? Onze klantverhalen laten zien hoe onze oplossingen kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften en omgevingen.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Referenties: een greep uit onze klanten | Vending@Work
Bakker Groep
5/5

"Vending@work ontzorgt ons op het gebied van de drank en foodvoorzieningen op al onze locaties. Dat doen ze al vele jaren naar grote tevredenheid. Mooie moderne machines en altijd vriendelijke medewerkers die komen vullen. Bakker Logistiek is zeer tevreden over Vending@work en vandaar zijn ze al vele jaren onze vaste leverancier."

Previous slide
Next slide

Meerdere combi-automaten met verse broodjes, koude dranken en snacks.

Referenties: een greep uit onze klanten | Vending@Work
5/5

"Vanaf 2011 verzorgt Vending@work de automatenvoorziening in het Amsterdam UMC op diverse plekken in het ziekenhuis. In 2022 heeft Vending@work het automatenpark compleet vernieuwd en bestaat het aanbod uit 90% aan verantwoorde snacks en dranken conform de richtlijnen van het Voedingscentrum. De implementatie is goed verlopen en we zijn tevreden over de dienstverlening van Vending@work."

Previous slide
Next slide

Combi-automaten verspreid over de Amsterdam UMC locaties met 90% verantwoord assortiment

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).