Snoep automaat

snoepautomaat huren

Koop een snoepautomaat!

Gezond en verantwoord snoep en andere lekkernijen haal je het liefst uit een automaat. Stel: als werkgever krijg je een sollicitant op bezoek die je heel graag wilt toevoegen aan jouw team. Je haalt de werkzoekende op, neemt ‘m mee over de gang voor een bakkie koffie of thee en ‘toevallig’ passeer je de snoepautomaat. Dan is de deal toch al bijna beklonken? Vending@Work zorgt ervoor dat jij de deal kan rondmaken, door een snoepautomaat te laten plaatsen.

De beste secundaire arbeidsvoorwaarde: een goed gevulde automaat met snoep

Natuurlijk is het leuk om over een pensioenregeling of leaseauto te praten, maar wat te denken van een snoepautomaat te laten plaatsen? De automaat van tegenwoordig bevat echt niet alleen meer snoep. Sterker nog: het leent zich juist bij uitstek voor allerlei verantwoorde tussendoortjes. Daarmee scoor je als potentiële werkgever pas echt punten op de schaal van arbeidsvoorwaarden en verantwoord werkgeverschap. Dus, je weet nu wat je moet doen: een snoepautomaat kopen of laten plaatsen! Heb je geen plek?’ Natuurlijk heb je dat wel! Wij bieden ook een kleine variant aan.

Snoepautomaat full service vending

Een snoepautomaat kopen: betere prestaties op de werkvloer  

Het is niet wetenschappelijk onderbouwd, maar wij zijn ervan overtuigd dat het kopen en laten plaatsen van een snoepautomaat een bijdrage kan leveren aan het geluksgevoel van jouw werknemers. Ga maar na: hoe fijn is het om halverwege de middag de mogelijkheid te hebben om even energie te tanken. Een automaat vol met snoep en snacks in een kleine verpakking aanbieden, maar net voldoende om je te verlossen van die hongerklop. Het laten plaatsen van een snoepautomaat door ons bedrijf verricht wonderen. Liever geen snoepautomaat kopen? Het is ook mogelijk om een vending machine te huren.

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Door een snoepautomaat te kopen ben je natuurlijk wel snel klaar, even laten plaatsen en gaan. Bovendien heb jij volledige controle over de exploitatie van je automaat vol snoep en andere versnaperingen. Alles wat via pin of in muntvorm binnenkomt, is voor jou. Het is zelfs een goed idee voor een personeelsfeest. Scoor je zelfs extra punten! Voor vragen over onze vending machines, het laten plaatsen of kopen van een snoepautomaat kun je contact met ons opnemen. Bel naar 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

Verkoopautomaat

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).