Tweedehands automaten

vending machine outdoor

Opgeknapt en klaar voor gebruik: tweedehands vending machine

Vooruitstrevende ondernemers zullen de waarde inzien van een tweedehands vending machine. Kijk je aan tegen de initiële kosten van het kopen van een vending machine? Dan biedt Vending@Work opties die het overwegen waard zijn. Naast onze huurmogelijkheden presenteren we je met trots onze refurbished vending machines, die je kunt huren of kopen. Deze machines bieden een kostenefficiënte oplossing zonder in te leveren op kwaliteit. 

Populaire gebruikte automaten

Gebruikte automaten worden altijd weer volledig gereviseerd en zijn vaak direct vanuit voorraad leverbaar. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Alle gebruikte automaten kun je kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Tweedehands snoepautomaat GPE 50

Vernieuwd en duurzaam: refurbished vending machines

Het woord ’tweedehands’ roept wellicht niet meteen een positieve reactie op, maar als we ‘refurbished‘ zeggen, klinkt het al aantrekkelijker, toch? Een refurbished vending machine is niet alleen trendy, maar laat ook zien dat je bedrijf bewust omgaat met duurzaamheid. En hoewel het idee van een ‘gebruikte’ machine je misschien afschrikt, garanderen we je dat elke machine die we leveren grondig is gecontroleerd, hersteld en klaar is om je jarenlang betrouwbare service te bieden. Bovendien zijn ook onze refurbished machines uitgerust met energiezuinige koelsystemen die voldoen aan de hedendaagse eisen. 

Op zoek naar een offerte voor de levering, installatie en onderhoud van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en ontvang een op maat gemaakt voorstel dat past bij jouw organisatie en locaties. 

Meer dan recyclen: upcycling

Bij Vending@Work hebben we een sterke toewijding aan duurzaamheid. Onze tweedehands vending machines passen perfect in deze filosofie, omdat we hiermee oude apparaten een nieuw leven geven. Dit is geen simpele recycling, maar ‘upcycling‘. We bieden een scala aan opgeknapte machines aan, waaronder kleine snoepautomaten, non-food-automaten en snackmachines. 

Altijd een geschikte oplossing met maatwerk tweedehands vending machines

Of je nu specifieke food- of non-foodproducten aanbiedt, bij Vending@Work kun je terecht voor een refurbished vending machine op maat. Onze deskundige medewerkers staan klaar om te bespreken hoe we aan je specifieke wensen en eisen kunnen voldoen, en je te begeleiden naar de perfecte tweedehands vending-oplossing voor jouw behoeften. 

Tweedehands automaten
Tweedehands snoepautomaat

Vending machines voor iedere omgeving

Ook de tweedehands vending machines van Vending@Work kunnen vrijwel overal geplaatst worden, van kantoren en zorginstellingen tot scholen en outdoor locaties. Ze hebben hun nut bewezen op luchthavens, treinstations, winkelcentra en zelfs in hotels en resorts. Sportscholen en recreatiecentra profiteren ook van deze machines, waar ze gezonde snacks en sportdranken aan kunnen bieden aan hun leden. 

Veelzijdige betaalmogelijkheden

Bij Vending@Work begrijpen we dat flexibiliteit van groot belang is, en dat geldt ook voor betaalmogelijkheden. Naast een muntwisselsysteem, kunnen we ook andere betaalsystemen inbouwen, zoals contactloos betalen waarbij klanten met een pinpas of mobiele telefoon kunnen betalen. Daarnaast kunnen we refurbished vending machines uitrusten met een biljettenlezer. 

Financiële voordelen

Vending machines kunnen een waardevolle bron van extra inkomsten zijn voor je bedrijf. Ze zijn 24/7 beschikbaar, vereisen geen personeel om te bedienen en kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de klant, wat resulteert in hogere verkoopvolumes. Door populaire en kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden, samen met gemakkelijke betaalmogelijkheden, kun je je verkoop maximaliseren en zo je winst vergroten. 

Kopen of huren: aan jou de keuze

Bij Vending@Work kun je kiezen om een tweedehands vending machine te kopen of te huren. Als je ervoor kiest om de machine te kopen, kun je een servicecontract afsluiten. Bij het huren betaal je een vast bedrag per kwartaal, inclusief service en onderhoud. Om je gemoedsrust te geven, wordt elke refurbished vending machine standaard geleverd met 6 maanden garantie. 

vending machine zorg
Snoepautomaat klein full service vending

Ontdek ons assortiment aan refurbished vending machines

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands vending machine, of ben je nieuwsgierig naar ons huidige aanbod? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via 030 – 2801111 of sales@vendingatwork.nl. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).