Tweedehands frisdrankautomaat

vending machine zorg

Tweedehands frisdrankautomaat: De perfecte dorstlesser voor elke locatie

Bij Vending@Work bieden we tweedehands frisdrankautomaten aan. Of je nu op zoek bent naar verfrissende frisdranken of andere dranken, onze deskundige medewerkers staan klaar om jouw specifieke wensen en eisen te bespreken. We begeleiden je graag naar de ideale refurbished vendingoplossing voor jouw behoeften. 

Populaire gebruikte frisautomaten

De veelzijdige GPE automaat kan ook als volledige frisdrankautomaat worden ingezet. Gebruikte GPE automaten worden altijd weer volledig gereviseerd en zijn vaak direct vanuit voorraad leverbaar. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Alle gebruikte automaten kun je kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Tweedehands automaten

Geschikt voor elke omgeving: Tweedehands frisdrankautomaten voor iedere locatie

Onze tweedehands frisdrankautomaten van Vending@Work kunnen vrijwel overal geplaatst worden. Of het nu gaat om kantoren, scholen, zorginstellingen of buitenlocaties, onze automaten zijn veelzijdig inzetbaar. Ze hebben zich bewezen op luchthavens, treinstations, winkelcentra, hotels, resorts, sportscholen en recreatiecentra. Hiermee kunnen ze verfrissende dranken aanbieden aan medewerkers, studenten, en gasten. 

Flexibele betaalmogelijkheden

Bij Vending@Work begrijpen we het belang van flexibiliteit, ook als het gaat om betaalmogelijkheden. Naast het standaard muntwisselsysteem kunnen we andere betaalsystemen inbouwen, zoals contactloos betalen met een pinpas of mobiele telefoon. Daarnaast kunnen onze frisdrankautomaten uitgerust worden met een biljettenlezer. 

Financiële voordelen van een refurbushed frisdrankautomaat

Een refurbished frisdrankautomaat kan een waardevolle bron van extra inkomsten zijn voor jouw bedrijf. Deze automaten zijn 24/7 beschikbaar, vereisen geen personeel om te bedienen en kunnen aangepast worden aan de voorkeuren van jouw klanten, wat resulteert in hogere verkoopvolumes. Door populaire en kwalitatief hoogwaardige dranken aan te bieden, samen met gemakkelijke betaalmogelijkheden, kun je jouw verkoop maximaliseren en zo de winst vergroten. 

Kopen of huren: de keuze is aan jou. Garantie krijg je altijd!

Bij Vending@Work kun je ervoor kiezen om een tweedehands frisdrankautomaat te kopen of te huren. Als je besluit om de machine te kopen, kun je ook een servicecontract afsluiten. Bij huur betaal je een vast bedrag per kwartaal, inclusief service en onderhoud. Om je gemoedsrust te geven, leveren we elke refurbished frisdrankautomaat standaard met 6 maanden garantie. 

Frisdrankautomaat full service vending
Snoepautomaat klein full service vending

Uitgebreide levering en installatie

Voordat we jouw tweedehands frisdrankautomaat leveren, controleren we deze uitgebreid en passen we deze aan op jouw specifieke dranken. We zorgen voor de levering en installatie op elke gewenste locatie in Nederland en bieden uitgebreide uitleg over de werking van de machine. 

Frisdrankautomaten in diverse formaten

Bij ons vind je tweedehands frisdrankautomaten in verschillende formaten, van compact tot groot. Kleine modellen zijn ideaal voor locaties met beperkte ruimte, terwijl grotere modellen geschikt zijn voor drukbezochte locaties. Ongeacht de grootte, kunnen onze frisdrankautomaten worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en beperkingen, waardoor maximale efficiëntie en klanttevredenheid worden gewaarborgd. 

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands frisdrankautomaat of wil je meer informatie over ons aanbod? Bezoek onze website of neem contact met ons op via 030 – 2801111 of sales@vendingatwork.nl. Wil je een offerte aanvragen voor de levering, installatie en onderhoud van een frisdrankautomaat? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang een op maat gemaakt voorstel dat past bij jouw organisatie en locaties. 

Frisdrank_automaat

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).