Tweedehands snoepautomaat

Tweedehands snoepautomaat GPE 50

Tweedehands snackautomaat: Voldoet aan al uw wensen

Bij Vending@Work bieden we op maat gemaakte tweedehands snoepautomaten aan. Of je nu specifieke voedings- of non-foodproducten wilt aanbieden, onze deskundige medewerkers staan klaar om te bespreken hoe we aan jouw specifieke wensen en eisen kunnen voldoen. We begeleiden je graag naar de perfecte vendingoplossing voor jouw behoeften. 

Populaire gebruikte snoepautomaten

Gebruikte automaten worden altijd weer volledig gereviseerd en zijn vaak direct vanuit voorraad leverbaar. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Alle gebruikte automaten kun je kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Snoepautomaat full service vending

Geschikt voor elke omgeving: Vending machines voor iedere locatie

Onze tweedehands snackautomaten van Vending@Work kunnen vrijwel overal geplaatst worden. Of het nu gaat om kantoren, zorginstellingen, scholen of buitenlocaties, onze automaten zijn veelzijdig inzetbaar. Ze hebben zich bewezen op luchthavens, treinstations, winkelcentra, hotels, resorts, sportscholen en recreatiecentra. Hiermee kunnen ze gezonde snacks en sportdranken aanbieden aan hun leden. 

Flexibele betaalmogelijkheden

Bij Vending@Work begrijpen we het belang van flexibiliteit, ook als het gaat om betaalmogelijkheden. Naast het standaard muntwisselsysteem kunnen we andere betaalsystemen inbouwen, zoals contactloos betalen met een pinpas of mobiele telefoon. Daarnaast kunnen onze vending machines uitgerust worden met een biljettenlezer. 

Financiële voordelen

Een tweedehands snackautomaat kan een waardevolle bron van extra inkomsten zijn voor jouw bedrijf. Deze automaten zijn 24/7 beschikbaar, vereisen geen personeel om te bedienen en kunnen aangepast worden aan de voorkeuren van jouw klanten, wat resulteert in hogere verkoopvolumes. Door populaire en kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden, samen met gemakkelijke betaalmogelijkheden, kun je jouw verkoop maximaliseren en zo de winst vergroten. 

Veelzijdige Garantie op refurbished vending machines

Om je gemoedsrust te geven, leveren we elke refurbished vending machine standaard met 6 maanden garantie. 

Tweedehands snoepautomaat
Snoepautomaat

Kopen of huren: de keuze is aan jou

Bij Vending@Work kun je ervoor kiezen om een tweedehands snackautomaat te kopen of te huren. Als je besluit om de machine te kopen, kun je ook een servicecontract afsluiten. Bij huur betaal je een vast bedrag per kwartaal, inclusief service en onderhoud. 

Uitgebreide levering en installatie

Voordat we jouw tweedehands snackautomaat leveren, controleren we deze uitgebreid en passen we deze aan op jouw specifieke producten. We zorgen voor de levering en installatie op elke gewenste locatie in Nederland en bieden uitgebreide uitleg over de werking van de machine. 

Vending machines in diverse formaten

Bij ons vind je tweedehands snackautomaten in verschillende formaten, van compact tot groot. Kleine modellen zijn ideaal voor locaties met beperkte ruimte, terwijl grotere modellen geschikt zijn voor drukbezochte locaties. Ongeacht de grootte, kunnen onze vending machines worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en beperkingen, waardoor maximale efficiëntie en klanttevredenheid worden gewaarborgd. 

 

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands snackautomaat of wil je meer informatie over ons aanbod? Bezoek onze website of neem contact met ons op via 030 – 2801111 of sales@vendingatwork.nl. Wil je een offerte aanvragen voor de levering, installatie en onderhoud van een verkoopautomaat? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang een op maat gemaakt voorstel dat past bij jouw organisatie en locaties. 

vending machine outdoor

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).