Zorgeloos een vending machine huren

Een vending machine huren biedt optimaal gemak zonder zorgen. Als je twijfelt over het aanschaffen van een vending machine, overweeg dan het huren van een verkoopautomaat bij Vending@Work! 

vending machine kopen

Populaire automaten

Het paradepaardje van Vending@Work: De GPE series automaten. Van de kleine en compacte GPE25 tot de grote en ruime GPE50, ze zijn geschikt voor elk assortiment. Verkrijgbaar met speciale koeling voor verswaren, een valsensor, een lift voor breekbare producten en pantsering voor buitenlocaties. Elk model kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Vending@Work heb je verschillende mogelijkheden om een automaat aan te schaffen. Door een automaat te huren heb je volledige controle over het assortiment, ontvang je onze automatenservice en zijn alle inkomsten voor jou! Bij de verhuur bieden we verschillende extra opties aan zoals betaalterminals, speciale koeling voor verse producten of bijvoorbeeld een lift voor breekbare producten. Vraag een offerte aan en onze accountmanagers helpen je graag op weg. 

Kopen

Ga voor complete controle. Je eigen automaat, volledig uitgerust met betaalterminal en andere opties. 

Huren

Een aantrekkelijke maandelijkse prijs, volledige controle én service door Vending@Work.

Full Service Vending

Gratis geplaatst, volledige service, onderhoud, periodiek bijgevuld en nog veel meer voordelen!

Geniet van Full Service Vending

Met Full Service Vending hoef je je geen zorgen te maken over je automaat. Wij plaatsen de automaat die het beste past bij jouw organisatie, inclusief het gewenste assortiment en een betaalterminal. Ook zorgen wij voor periodiek bijvullen, het oplossen van storingen en schoonmaak. Dat is Full Service Vending van Vending@Work! 

luxe vending machine kopen
snoepautomaat huren

Het beste van twee werelden met vending machine huren

Wil je tijdelijk ijsjes verkopen uit een diepvriesautomaat? Het huren van een vending machine is een uitstekende eerste stap. Geen grote investering, geen vaste verplichtingen en je bepaalt zelf het assortiment. Bovendien verzorgen wij het onderhoud. Meer flexibiliteit en gemak zijn bijna niet mogelijk! 

Persoonlijk advies en maatwerk

Bij Vending@Work in Nieuwgein gaan we eerst het gesprek aan. We leren elkaar kennen en brengen de specifieke situatie van jouw bedrijf of instelling in kaart. Op basis daarvan geven we een afgewogen advies over het huren of kopen van een verkoopautomaat en stellen we een assortiment samen op basis van jouw wensen. 

Vraag een scherpe offerte aan

Interesse in het huren van een vending machine? Vraag via onze website een scherpe offerte aan. Overweeg ook eens een refurbished automaat: een voordelige en milieuvriendelijke keuze. Voor vragen, neem contact op via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

Full service vending bedrijven brood