Frisdrankautomaat huren – Verfrissing op het werk

Verfris je medewerkers met een gehuurde frisdrankautomaat

Naast het gebruikelijke kopje koffie of thee op het werk, willen medewerkers soms ook een verfrissend koud drankje. Huur een frisdrankautomaat bij Vending@Work en bied een heerlijk alternatief aan zoals jus d’orange, appelsap, cola, icetea of mineraalwater. Deze smaken vaak nét iets lekkerder dan kraanwater en in de zero-variant zijn ze ook nog eens verantwoord! 

Frisdrankautomaat

Populaire automaten

Je bent eruit, je wil een frisdrankautomaat huren. Maar welke moet het worden? Bij Vending@Work heb je keuze uit allerlei modellen. Geschikt voor zowel blikjes als flesjes hebben we automaten met een glazen of gesloten front. Zo kunnen gebruikers al je producten bekijken of kun je met een gesloten front de voorkant voor advertentieruimte gebruiken. Elk model kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Geen omkijken naar je automaat met Full Service Vending

Met Full Service Vending hoef je je geen zorgen te maken over je automaat. Wij plaatsen de automaat die het beste past bij jouw organisatie, met het gewenste assortiment en een betaalterminal. Het periodiek bijvullen, oplossen van storingen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Dat is Full Service Vending van Vending@Work! Niet alleen zorgt dit voor gemak, maar het kan je ook extra omzet en winst opleveren. 

luxe vending machine kopen
Frisdrank_automaat

Huur een frisdrankautomaat voor koude dorstlessers

Een frisdrankautomaat huren is dé manier om je medewerkers te verwennen met een assortiment koude drankjes. In de zomer, wanneer de temperaturen oplopen, is er meer behoefte aan verfrissende dranken naast de standaard koffie en thee. Kies dus voor het huren van een frisdrankautomaat bij ons bedrijf! 

Huur een automaat voor een vast bedrag per maand

Geniet van het gemak van een gehuurde frisdrankautomaat. Voor een vast bedrag per maand krijg je de Vending@Work-service en ben je verzekerd van het noodzakelijke onderhoud aan je drankautomaat. Je medewerkers zullen je dankbaar zijn! Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. Wij helpen je graag verder, ook voor andere automaten zoals een snoepautomaat. 

Frisdrankautomaat full service vending

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).