Snoepautomaat huren – Verwen je medewerkers

Verwen medewerkers met een gehuurde snoepautomaat

Een snoepautomaat huren bij Vending@Work is de ideale manier om je medewerkers te verwennen met lekkere tussendoortjes. We kennen het allemaal: na de lunch kan de middagdip toeslaan. Soms heb je dan behoefte aan iets anders dan een appel om je energie weer op peil te krijgen. 

Verkoopautomaat

Populaire automaten

Het paradepaardje van Vending@Work: De GPE series automaten. Van de kleine en compacte GPE25 tot de grote en ruime GPE50, ze zijn geschikt voor elk assortiment. Verkrijgbaar met speciale koeling voor verswaren, een valsensor, een lift voor breekbare producten en pantsering voor buitenlocaties. Elk model kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Geen omkijken naar je automaat met Full Service Vending

Met Full Service Vending hoef je je geen zorgen te maken over je automaat. Wij plaatsen de automaat die het beste past bij jouw organisatie, met het gewenste assortiment en een betaalterminal. Het periodiek bijvullen, oplossen van storingen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Dat is Full Service Vending van Vending@Work! Niet alleen zorgt dit voor gemak, maar het kan je ook extra omzet en winst opleveren. 

luxe vending machine kopen
Snoepautomaat full service vending

Huur een snoepautomaat voor een lekker tussendoortje

Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen gezonde en minder gezonde snacks. Met een gehuurde snoepautomaat zorg je voor kleine porties lekkere tussendoortjes. Deze automaten zijn ideaal voor scholen en bedrijven. Wil je naast tussendoortjes ook gekoelde dranken aanbieden? Overweeg dan ook eens een frisdrankautomaat te huren. 

Zorgeloos huren en genieten

Het huren van een vending machine betekent dat je geen omkijken hebt naar onderhoud en kosten. Je hebt geen grote eenmalige investering, maar inzichtelijke maandelijkse kosten. De prijs hangt af van het type automaat en of deze nieuw of gebruikt is. Een langere huurperiode leidt tot lagere kosten. Je zit nergens aan vast en hebt volledige controle over het assortiment. Eventuele storingen worden snel door ons opgelost. Dus, wanneer mogen we bij jou een snoepautomaat plaatsen? 

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wil je jouw medewerkers de keuze bieden tussen zoete en hartige tussendoortjes? Zorg voor die energieboost in de laatste uurtjes van de werkdag door een snoepautomaat te huren. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over een gezonde automaat op het werk. Bel 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

Snoepautomaat

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).