Vending machine kopen tegen de beste prijs

Betaalbare vending machines kopen voor jouw organisatie 

Een snack uit de vending machine smaakt nog beter als je weet dat je de automaat tegen een scherpe prijs hebt gekocht. Maar het wordt nog beter wanneer je weet dat vending machines niet langer alleen snacks en frisdrank hoeven te bevatten. Met de huidige trend richting gezonder leven, kan je vending machine nu gevuld worden met gezonde alternatieven zoals mueslirepen, proteïnebars en snackgroenten zoals wortels, komkommers en snoeptomaatjes.  

vending machine kopen

Populaire vending machines

Het paradepaardje van Vending@Work: De GPE series automaten. Van de kleine en compacte GPE25 tot de grote en ruime GPE50, ze zijn geschikt voor elk assortiment. Verkrijgbaar met speciale koeling voor verswaren, een valsensor, een lift voor breekbare producten en pantsering voor buitenlocaties. Elk model kun je zowel als nieuwe als tweedehandse vending machine kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Vending@Work heb je verschillende mogelijkheden om een automaat aan te schaffen. Door een vending machine te kopen ben je eigenaar en heb je volledige controle over het assortiment en zijn alle inkomsten voor jou! Bij de verkoop bieden we verschillende extra opties aan zoals betaalterminals, speciale koeling voor verse producten of bijvoorbeeld een lift voor breekbare producten. Vraag een offerte aan en onze accountmanagers helpen je graag op weg. 

Huren

Een aantrekkelijke maandelijkse prijs, volledige controle én service door Vending@Work.

Kopen

Ga voor complete controle. Je eigen automaat, volledig uitgerust met betaalterminal en andere opties. 

Full Service Vending

Gratis geplaatst, volledige service, onderhoud, periodiek bijgevuld en nog veel meer voordelen!

Geen omkijken naar je automaat met Full Service Vending

Met Full Service Vending hoef je je geen zorgen te maken over je automaat. Wij plaatsen de automaat die het beste past bij jouw organisatie, met het gewenste assortiment en een betaalterminal. Het periodiek bijvullen, oplossen van storingen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Dat is Full Service Vending van Vending@Work! Niet alleen zorgt dit voor gemak, maar het kan je ook extra omzet en winst opleveren. 

luxe vending machine kopen
Vending machines kopen

Diverse opties bij het kopen van een vending machine

Je hebt besloten dat je een vending machine wilt kopen, maar dan wel tegen een goede prijs. Misschien overweeg je een tweedehands snackautomaat in plaats van een nieuwe. Dat is zeker een optie! Wil je geen vending machine kopen, maar liever huren? Geniet van de voordelen van een gekochte automaat, zonder de investering. We bieden ook op maat gemaakte vending machines aan die aangepast kunnen worden aan vrijwel ieder product, food en non-food. 

Geschikt voor elke locatie

Onze vending machines kunnen op vrijwel elke locatie worden geplaatst, van bedrijven en zorginstellingen tot scholen en maneges. Bovendien kunnen onze machines worden uitgerust met verschillende betaalsystemen, zoals een contactloos betaalsysteem waarbij de klant kan betalen met pinpas of mobiele telefoon. 

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Benieuwd naar de prijs van een vending machine? Vraag een offerte aan via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons telefonisch bereiken via 030 – 2801111. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar sales@vendingatwork.nl. We bieden machines in verschillende formaten, van klein tot groot, en we zorgen voor de levering en installatie. 

Professionele vending machine kopen