Frisdrankautomaat kopen – Verwen jezelf en anderen

Kies voor een frisdrankautomaat

Bied jezelf, medewerkers, scholieren of bezoekers een gekoeld flesje of blikje drinken op elk moment met een frisdrankautomaat. Overweeg een frisdrankautomaat te kopen en kies uit diverse modellen met jouw gewenste inhoud. Ga voor verschillende gekoelde dranken van A-merken of combineer het met lekkere snacks. 

Frisdrankautomaat kopen

Frisdrankautomaat kopen: welke kies je?

Je bent eruit, je wil een frisdrankautomaat kopen. Maar welke moet het worden? Bij Vending@Work heb je keuze uit allerlei modellen. Geschikt voor zowel blikjes als flesjes hebben we automaten met een glazen of gesloten front. Zo kunnen gebruikers al je producten bekijken of kun je met een gesloten front de voorkant voor advertentieruimte gebruiken. Elk model kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Full service vending zorg

Bepaal zelf de inhoud van je frisdrankautomaat

Of je nu blikjes of flesjes wilt, de keuze is aan jou. De frisdrankautomaat die je bij ons kunt kopen, biedt capaciteit voor bijna 500 blikjes en 5 tot 8 soorten frisdrank, afhankelijk van de gekozen automaat. Je kunt zelfs kiezen voor PET-flesjes of pakjes. 

Een automaat op maat inrichten

Als je een frisdrankautomaat koopt bij Vending@Work, bieden we diverse opties zodat de machine perfect past bij jouw bedrijf of organisatie. Kies voor een betaalsysteem, of combineer het met de automaat. Daarnaast kun je de voorplaat voorzien van jouw bedrijfslogo of kiezen voor een neutrale kleur. 

Ontdek de voordelen van het kopen van een frisdrankautomaat

Wil je een frisdrankautomaat voor jouw bedrijf of organisatie kopen? Ontdek alle mogelijkheden bij het aanschaffen van een machine en vraag direct een offerte aan. In ons ruime assortiment vind je een automaat die aansluit bij jouw wensen en budget. 

Full service vending scholen gezond

Geen omkijken naar je automaat met Full Service Vending

Met Full Service Vending hoef je je geen zorgen te maken over je automaat. Wij plaatsen de automaat die het beste past bij jouw organisatie, met het gewenste assortiment en een betaalterminal. Het periodiek bijvullen, oplossen van storingen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Dat is Full Service Vending van Vending@Work! Niet alleen zorgt dit voor gemak, maar het kan je ook extra omzet en winst opleveren. 

luxe vending machine kopen
Full service vending bedrijven brood

Neem contact op voor meer informatie

Geïnteresseerd in een frisdrankautomaat voor jouw bedrijf? Bekijk ons aanbod op onze website. Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op. Bel ons op 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).