Snoepautomaat kopen

Een snoepautomaat kopen?

Gezond en verantwoord snoep haal je uit een automaat van Vending@Work. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van automaten en het bedenken van cateringoplossing. Onze machines zijn geschikt voor onder meer bedrijven, scholen, ziekenhuizen, trein- en busstations, openbare ruimtes en ontvangsthallen. Voor welke gelegenheid je een snoepautomaat wil kopen, wij plaatsen hem met alle zorg. Ontdek de voordelen van het kopen van een snoepautomaat.

Snoepautomaat kopen | Vending@Work
Snoepautomaat kopen | Vending@Work

Een goed gevulde automaat met snoep

In ons ruime assortiment vind je verschillende snoepautomaten. Zo kun je een kleine variant van een soepautomaat kopen, maar ook diverse grote varianten. Ideaal voor grotere bedrijven, scholen of organisaties. Als je een snoepautomaat laat plaatsen door ons, kun je zelf de inhoud bepalen. Wij bieden chips, snoepjes, koeken, chocola en gezonde tussendoortjes zoals fruit en groentesnacks aan. Door het plaatsen van een snoepautomaat doe je er alles aan, om je medewerkers of gasten het zo comfortabel mogelijk te maken en ze een versnapering aan te bieden.

Een snoepautomaat kopen met aandacht voor mens en milieu

Alle onze automaten zijn energiezuinig en zijn uitgerust met ledverlichting. Naast de machine zorgen wij ook dat bij ons productaanbod rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Zo vind je in ons aanbod diverse fairtrade producten, zoals chocolade. Ook biologische producten zijn verkrijgbaar in onze foodautomaten. Liever geen machine kopen? Het is ook mogelijk om een vending machine te huren.

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Door een snoepautomaat te kopen ben je natuurlijk wel snel klaar, even laten plaatsen en gaan. Bovendien heb jij volledige controle over de exploitatie van je automaat vol snoep en andere versnaperingen. Alles wat via pin of in muntvorm binnenkomt, is voor jou. Het is zelfs een goed idee voor een personeelsfeest. Voor vragen over onze vending machines, het laten plaatsen of kopen van een snoepautomaat kun je contact met ons opnemen.

snoepautomaat-kopen-product-pakken
Snoepautomaat kopen | Vending@Work

Neem contact op met ons voor meer informatie

Heb je interesse in een vending machine die geschikt is voor bedrijven? Bekijk dan hele gehele aanbod op onze website. Voor vragen of meer informatie over ons bedrijf kun je contact met ons op nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).