Snoepautomaat kopen

Een snoepautomaat kopen?

Een tussendoortje haal je uit de snoepautomaat van Vending@Work. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van snoepautomaten en het bedenken van cateringoplossingen. Onze vending machines zijn geschikt voor onder meer bedrijven, scholen, ziekenhuizen, trein- en busstations, openbare ruimtes en ontvangsthallen. Voor welke gelegenheid je een snoepautomaat wil kopen, wij plaatsen hem met alle zorg. Ontdek de voordelen van het kopen van een snoepautomaat!

Snoepautomaat kopen
Snoepautomaat full service vending

Een goed gevulde automaat met snoep

In ons ruime assortiment vind je verschillende snoepautomaten. Zo kun je een kleine snoepautomaat kopen, maar ook diverse grote varianten. Ideaal voor grotere bedrijven, scholen of organisaties. Als je een snoepautomaat laat plaatsen door ons, kun je zelf de inhoud bepalen. Wij bieden chips, snoepjes, koeken, chocola en gezonde tussendoortjes zoals fruit en groentesnacks aan. Door het plaatsen van een snoepautomaat doe je er alles aan, om je medewerkers of gasten het zo comfortabel mogelijk te maken en ze een versnapering aan te bieden.

Een snoepautomaat kopen met aandacht voor mens en milieu

Alle onze snoepautomaten zijn energiezuinig en zijn uitgerust met ledverlichting. Naast de snoepautomaat zorgen wij ook dat bij ons productaanbod rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Zo vind je in ons aanbod diverse fairtrade producten, zoals chocolade. Ook biologische producten zijn verkrijgbaar in onze foodautomaten. Liever geen snoepautomaat kopen? Het is ook mogelijk om een vending machine te huren.

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Door een snoepautomaat te kopen ben je natuurlijk wel snel klaar, even laten plaatsen en gaan. Bovendien heb jij volledige controle over de exploitatie van je snoepautomaat vol snoep en andere versnaperingen. Alles wat via pin of in muntvorm binnenkomt, is voor jou. Het is zelfs een goed idee voor een personeelsfeest. Voor vragen over onze vending machines, het laten plaatsen of kopen van een snoepautomaat kun je contact met ons opnemen.

Snoepautomaat kopen
Snoep automaat

Flexibiliteit en gebruiksgemak

Investeren in een snoepautomaat van Vending@Work betekent ook investeren in flexibiliteit en gebruiksgemak. Onze vending machines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van betalingsverkeer. Dit betekent dat gebruikers niet alleen met contant geld kunnen betalen, maar ook opties hebben zoals pinbetalingen en contactloze betalingen met hun smartphone. Deze veelzijdigheid in betaalmethoden verhoogt de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de snoepautomaat, waardoor het een nog waardevollere toevoeging wordt aan je locatie. Bovendien bieden we een gedetailleerd beheersysteem waarmee we op afstand de voorraad kunt monitoren en aanpassen. Zo blijven we samen altijd in controle over je aanbod.

Tevreden en gemotiveerde medewerkers

Naast het praktische gemak en de diversiteit in het aanbod, biedt onze snoepautomaat nog een belangrijk voordeel: het is een slimme investering die bijdraagt aan de tevredenheid en motivatie van medewerkers en bezoekers. 

Studies tonen aan dat de beschikbaarheid van snacks en drankjes op de werkplek of binnen een instelling de algemene tevredenheid kan verhogen. Een snoepautomaat op locatie betekent dat medewerkers en gasten niet de locatie hoeven te verlaten voor een snelle energieboost. Dit kan zorgen voor verhoogde productiviteit en een positievere sfeer binnen je organisatie of instelling.

Snoepautomaat bijvullen
snoepautomaat voor bedrijven

Snoepautomaat kopen? Neem contact op met ons!

Heb je interesse in een snoepautomaat die geschikt is voor bedrijven? Bekijk dan hele gehele aanbod op onze website. Voor vragen of meer informatie over ons bedrijf kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).