Verkoopautomaat voor iedere locatie

Verkoopautomaat

Altijd een oplossing binnen handbereik

Een verkoopautomaat is een essentieel onderdeel voor elk bedrijf, school of instelling. Onverwachte trek, dorst of simpelweg behoefte aan een snelle maaltijd? Geen zorgen. Onze verkoopautomaten bieden een verscheidenheid aan opties, van frisdranken en energieboosters tot gezonde repen en maaltijden. En dat allemaal zonder dat je iets van huis hoeft mee te nemen! 

Zorgeloze service met de verkoopautomaat

Een warm onthaal voor je gasten en een teken van goed werkgeverschap, dat is wat een verkoopautomaat biedt. Onze service gaat echter verder dan alleen voeding – onze verkoopautomaten kunnen ook non-food artikelen zoals mondkapjes of kantoorbenodigdheden aanbieden. Bij Vending@Work nemen we alle zorgen uit handen. We zorgen dat de verkoopautomaten goed gevuld zijn, bieden dagverse producten en lossen eventuele storingen op voordat je ze zelfs maar hebt opgemerkt. 

Verkoopautomaat

Ontdek onze verkoopautomaten

Vending@Work biedt een breed assortiment aan verkoopautomaten. Een greep uit de mogelijkheden: 

Flexibiliteit en maatwerk

Onze verkoopautomaten zijn flexibel en kunnen op vrijwel elke locatie worden geïnstalleerd, van kantoren tot scholen en zorginstellingen. Wil je een gezonde en verantwoorde optie aanbieden? Onze snackautomaten zijn perfect voor dit doel. Voor ijsjes en andere diepvriesproducten hebben we speciale diepvriesautomaten. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van Vending@Work. 

Betaalmogelijkheden, financiële voordelen en garanties

Onze verkoopautomaten kunnen worden uitgerust met diverse betaalmogelijkheden, waaronder contactloos betalen en mobiele betalingsopties. Ze bieden ook financiële voordelen, zoals extra omzet voor je bedrijf. En maak je geen zorgen over de kwaliteit – al onze nieuwe machines komen met 1 jaar volledige garantie, terwijl refurbished machines 6 maanden garantie hebben. 

Verkoopautomaat broodjes
vending machine bedrijf

Levering, installatie en ondersteuning

We zorgen niet alleen voor de levering en installatie van de verkoopautomaat, maar ook voor volledige ondersteuning en onderhoud. Onze machines zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat ze in elke ruimte passen en aan elke behoefte kunnen voldoen. 

Neem contact op

Klaar om het verschil te maken in jouw organisatie? Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van onze verkoopautomaten. Vraag eenvoudig online een offerte aan of bel ons op 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).