Vending machine voor openbare ruimten

Full service vending scholen gezond

Makkelijk omzet scoren?

Met een vendingmachine in een openbare ruimte zorg je eenvoudig voor extra omzet. Daarbij is ons Full service vendingconcept een mooie oplossing. Zonder dat je er naar om hoeft te kijken zorgen wij ervoor dat de autmaat altijd goed gevuld is en technisch in orde is. En er kan ook nog eens van alles in: van drankjes tot usb-sticks of van gezichtreinigingsdoekjes tot wraps. Met de automaten van Vending@Work hoef je geen omzet te laten liggen.

Vending machine voor openbare ruimten | Vending@Work
5/5

"Holland2Stay en Vending@Work werken al meer dan 5 jaar op een zeer prettige manier samen. De samenwerking begon in 2017 op één locatie. Inmiddels is dit uitgebreid en werken we samen op meer dan 25 locaties. Door het full service-model worden we als vastgoedbeheerder compleet ontzorgd. Daarnaast denkt Vending@Work goed mee in welk concept en assortiment we het beste kunnen kiezen, als we een nieuwe locatie openen. Na het plaatsen van een automaat ontvangen we vaak meerdere enthousiaste reacties van de bewoners van dat complex."

Previous slide
Next slide

Twee combi-automaten in een werk- en pauzeruimte. 

Je vindt ons overal!

Onderweg naar je hotelkamer bij de lift, bij de betaalautomaat in de parkeergarage of als je staat te wachten op je bagage op het vliegveld. Je komt de automaten van Vending@Work overal tegen. Dat is niet zo vreemd, want op een kleine vierkante meter is het makkelijk geld verdienen. Stekker erin, zorgen dat het assortiment aansluit op de doelgroep: meer is het niet, helemaal wanneer je de automaat door ons laat verzorgen.

Full service vending bedrijven automaat
Full service vending bedrijven brood

Neem contact op met ons voor meer informatie

Heb je interesse in een vending machine die geschikt is voor bedrijven? Bekijk dan hele gehele aanbod op onze website. Voor vragen of meer informatie over ons bedrijf kun je contact met ons op nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).