Vending machine voor bedrijven

Full service vending bedrijven automaat

Gemak en genieten op het werk

Bij drukke werkdagen of overwerk is een vending machine voor bedrijven de perfecte oplossing. Trakteer jezelf op een heerlijke zoete of hartige snack uit de automaat en krijg weer nieuwe energie. Of kies voor een gezond alternatief zoals mueslirepen of  proteïnebars. Ook zonder catering biedt de vending machine van Vending@Work een breed scala aan producten, zoals broodjes, zuivel, fruit en andere verse lekkernijen. 

Combi-automaten voor extra gemak

Wij begrijpen dat gemak een belangrijke factor is op de werkvloer. Daarom bieden we combi-automaten die zowel snacks als frisdranken aanbieden. Met deze alles-in-één oplossing heb je maar één machine nodig om aan de behoeften van je medewerkers en bezoekers te voldoen. 

Gezonde automaat op het werk
Bakker Groep
5/5

"Vending@work ontzorgt ons voor de drank- en foodvoorzieningen op al onze locaties. Dat doen ze al vele jaren naar grote tevredenheid. Mooie moderne machines en altijd vriendelijke medewerkers die komen vullen. Bakker Logistiek is zeer tevreden over Vending@work en daarom zijn ze al vele jaren onze vaste leverancier."

Previous slide
Next slide

Meerdere combi-automaten met verse broodjes, koude dranken en snacks.

Vending machine voor bedrijven | Vending@Work
4.5/5

"Brocacef gebruikt op diverse grotere locaties al geruime tijd de frisdrank- en snackautomaten van Vending@Work. De automaten zijn voor onze medewerkers een prima oplossing wanneer ze behoefte hebben aan een lekkere snack. In de zomermaanden maken ze gretig gebruik van de beschikbare frisdranken.

Het contactloos betalen aan de automaten werkt prima en past ook helemaal in de huidige tijd."

Previous slide
Next slide

Compacte snoep- en frisautomaat in een van de distributiecentra. 

Planogrammen, levering en installatie

Wij maken voor iedere machine voor bedrijven een planogram op maat, zodat je zelf de indeling van je vending machine kunt bepalen. We controleren de automaat vooraf, maken de machine op maat voor jouw producten, plaatsen en installeren hem op locatie in heel Nederland en geven uitgebreide uitleg. 

Verschillende formaten voor elke behoefte

We bieden vending machines in verschillende formaten, van klein tot groot, zodat we een oplossing hebben die past bij de ruimte en behoeften van jouw bedrijf. 

Versautomaat
Full service vending bedrijven brood

Meer weten? Neem contact met ons op 

Interesse in een vending machine speciaal voor bedrijven? Bekijk ons uitgebreide aanbod op onze website. Voor vragen of meer informatie staan wij voor je klaar. Bel ons op 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).