Boerderijautomaat

Boerderijautomaat | Vending@Work

Boost je agrarische verkoop met een boerderijautomaat

Voor boeren die hun producten direct vanaf de boerderij willen verkopen, biedt een boerderijautomaat uitkomst. Met deze praktische vending oplossing kun je de verkoop van jouw verse producten gemakkelijk en efficiënt beheren. 

Populaire boerderijautomaten

Onze veelzijdige GPE automaten zijn zeer geschikt als boederijautomaat. Met opties voor 3 graden koeling en een lift kun je elk product aanbieden. Ook trommelautomaten zijn zeer geschikt als boederijautomaat. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Boerderijautomaat | Vending@Work

Kies voor een boerderijautomaat voor een laagdrempelige start

Als agrarisch ondernemer ben je constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Misschien overweeg je verkoop aan huis uit te breiden. Hoewel een fysieke winkel een optie is, kan de investering afschrikwekkend zijn. Voor degenen die klein willen beginnen, bieden wij de oplossing: de boerderijautomaat. 

Vers van de boerderij in een automaat

Onze boerderijautomaat, een trommelautomaat, is speciaal ontworpen voor het verkopen van verse producten rechtstreeks van de boerderij. Of het nu gaat om eieren, fruit, asperges, kaas of zuivelproducten, klanten kunnen gemakkelijk hun keuze maken en het product uit het uitgifteraam pakken. 

Om de verkoop van jouw boerderijproducten te stimuleren, is het ontdekken van de mogelijkheden van een automaat de eerste stap. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.  

Betaalmogelijkheden en financiële voordelen

Met onze boerderijautomaten kunnen klanten op verschillende manieren betalen, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak. Bovendien biedt een automaat financiële voordelen, zoals kostenbesparingen door efficiënter beheer van de verkoop. 

Garanties, levering en installatie

Bij Vending@Work bieden we uitgebreide garanties op al onze automaten. We verzorgen ook de levering en installatie van je boerderijautomaat, ongeacht of je kiest voor huur of koop. Zo is je automaat snel operationeel en kun je zonder zorgen starten met de verkoop. 

Eierautomaat
vending machine bedrijf

Verschillende formaten en tweedehands automaten

We bieden boerderijautomaten in verschillende formaten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast bieden we ook refurbished automaten aan voor diegenen die liever een tweedehands machine aanschaffen.  

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar sales@vendingatwork.nl of bellen naar 030 – 2801111. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).