Broodjesautomaat

Broodjesautomaat | Vending@Work

Verslapen? De broodjesautomaat biedt uitkomst

We kennen het allemaal: je snoozet je wekker en ineens schrik je wakker. Je hebt je verslapen. Geen tijd voor ontbijt of om boterhammen te smeren. In deze situaties komt de broodjesautomaat als geroepen. 

Populaire broodjesautomaten

Om verse broodjes aan te bieden heb je extra koude koeling nodig. Onze GPE automaten hebben de optie voor 3 graden koeling, uitermate geschikt als broodjesautomaat! Ook trommelautomaten zoals de Necta Festival zijn hiervoor geschikt. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Gemak met full service vending

Met onze full service vending-optie hoef je je geen zorgen te maken over je broodjesautomaat. Wij zorgen voor het volledige assortiment aan snacks, koude dranken en verse broodjes. Onze broodjesautomaten komen in allerlei vormen en maten. Van een enkele lade met een paar broodjes tot volledige broodautomaten met een compleet broodassortiment, magnetronmaaltijden, zuivel, noedels en meer. 

Broodjesautomaat | Vending@Work

Combi-automaat in Full Service Vending met één lade brood bij ziekenhuis Tjongerschans.

Broodjesautomaat | Vending@Work

Combi-automaat in Full Service Vending met twee lades brood, hotdogs en zuivel bij Organik Kimya.

Broodjesautomaat | Vending@Work

Volledig broodautomaat met het complete assortiment in Full Service Vending  naast een combi-automaat.

Broodjesautomaat | Vending@Work

Broodjesautomaat: een verantwoorde bron van energie

Met een broodjesautomaat op het werk kun je rekenen op een divers aanbod van belegde broodjes, sandwiches en wraps. Het is een betrouwbare en handige voedselbron voor jou en je medewerkers. 

Op elk moment van de dag

De broodjesautomaat is er voor je, of het nu gaat om een laat ontbijt in de vroege ochtend, een lunch of een verantwoorde snack halverwege de middag. Het is de ideale oplossing voor die momenten waarop je even een energieboost nodig hebt om een taak af te ronden. 

De Smartfridge: veelzijdig foodstation van Vending@Work

Maak kennis met de Smartfridge, ons innovatieve en veelzijdige foodstation. Het is meer dan een broodjesautomaat: je kunt er ook magnetronmaaltijden, zuivelproducten en noedels in kwijt. Het is de ideale oplossing voor een divers en aantrekkelijk assortiment. 

Broodjesautomaat | Vending@Work

Verhoog de tevredenheid van je medewerkers

Medewerkers die toegang hebben tot een broodjesautomaat op de werkvloer zijn gelukkiger. Ze voelen zich meer gewaardeerd, wat een positieve invloed heeft op hun prestaties. Als ondernemer wil je deze voordelen zeker benutten. 

Diverse locaties en betaalmogelijkheden

Onze broodjesautomaten kunnen aangepast worden aan verschillende locaties en worden geleverd met diverse betaalmogelijkheden, wat bijdraagt aan de financiële voordelen. 

Broodjesautomaat
Broodjesautomaat | Vending@Work

Garanties, levering en installatie

Of je nu kiest voor huur of koop, we bieden uitgebreide garanties op al onze automaten. Daarnaast zorgen we ook voor de levering en installatie, zodat je nieuwe broodjesautomaat direct operationeel is. 

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Full Service Vending, bel ons op 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).