Combi-automaat

Combiautomaat

Twee-in-één gemak met een Combi-automaat

Met een combi-automaat combineer je het beste van meerdere werelden. Iedereen in jouw organisatie heeft verschillende behoeften. Of je collega’s nu buiten in het veld werken of op kantoor, je wilt als werkgever aan alle cateringwensen voldoen. Het samenstellen van het assortiment voor de verkoopautomaat kan dus een uitdaging zijn.  

Populaire combi-automaten

Onze combi-automaten komen in vele vormen en maten. Het grote voordeel is dat je er zowel snacks als frisdranken in kan doen, zo kun altijd het juiste product aanbieden. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Onbezorgd genieten met Full Service Vending

Met Full Service Vending hoef je je geen zorgen te maken over de automaat. Wij plaatsen de automaat die het beste bij jouw organisatie past, compleet met het gewenste assortiment. Inclusief een betaalterminal voor gemakkelijke betalingen. Periodiek bijvullen, storingen oplossen en schoonmaken is onze taak.  

luxe vending machine kopen

De perfecte oplossing: de combi-automaat

Of je collega’s nu liever water, light frisdrank of zuivel drinken, met onze combi-automaat voldoe je aan ieders wensen. Ook op het gebied van eten biedt de combi-automaat diverse mogelijkheden.  

Combi-automaat: een alles-in-één oplossing

Wat dacht je van een automaat die frisdrank en snacks combineert? Of bekers zuivel met broodjes en sandwiches? Met een combi-automaat houd je iedereen tevreden. Het is een geweldig en gezond alternatief als je geen eigen cateraar hebt of als deze niet de hele werkdag beschikbaar is.  

Verkoopautomaat full service vending
Combiautomaat

Ontdek de perfecte combi-automaat voor jouw bedrijf!

Met een combi-automaat kun je alle kanten op. Maak je zorgen over het op voorraad houden van de automaat? Geen probleem, kies voor Full Service Vending. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).