Diepvriesautomaat

Diepvriesautomaat

Diepvriesautomaat op maat

Bied je medewerkers en klanten een verfrissend ijsje of diepgevroren voeding aan. Als eigenaar of exploitant wil je deze kans op extra omzet niet mislopen. Maar, wat als er niet genoeg personeel beschikbaar is om ijsjes of diepgevroren maaltijden te serveren? De oplossing? Overweeg een diepvriesautomaat te kopen bij Vending@Work. 

Populaire diepvriesautomaten

Onze diepvriesautomaten zijn ontworpen voor middelgrote tot grote bedrijven en passen op diverse locaties. Ze zijn verkrijgbaar in standaardformaat (GPE Frozen Master, maximaal 168 producten) en in een grotere variant (GPE Frozen Maxi Store, maximaal 225 producten) met 130 liter extra opslagruimte voor bevroren lekkernijen. Zelfs een kleinere automaat kan bijdragen aan een aanzienlijke verhoging van je inkomsten. 

Diepvriesautomaat

Gemak met een diepvriesautomaat

Het bezit van een diepvriesautomaat kan een luxe lijken, maar het is bovenal een praktisch extraatje voor jouw bedrijfsactiviteiten. Of je nu een horecaondernemer, exploitant van een speelparadijs, of eigenaar van een kinderboerderij bent, het gemak en de extra omzetmogelijkheden van een diepvriesautomaat zijn onmiskenbaar. 

Energie-efficiëntie en financiële voordelen

Het kopen van een diepvriesautomaat brengt niet alleen extra omzet met zich mee, maar ook significante energiebesparing. Onze diepvriesautomaten zijn uitgerust met een energielabel A+, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering en lagere operationele kosten. 

Flexibele betaalopties, garanties, levering en installatie

Of je nu kiest voor kopen of huren, we bieden flexibele betaalmogelijkheden aan. Daarnaast komen onze automaten met uitgebreide garanties. Ons deskundig team verzorgt de levering en installatie, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van je nieuwe diepvriesautomaat. 

Interesse? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een diepvriesautomaat? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Je kunt ons bereiken op 030 – 2801111 of via e-mail op sales@vendingatwork.nl. 

Diepvriesautomaat | Vending@Work

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).