Eierautomaat

Eierautomaat

Verse eieren direct van de boerderij

Een eierautomaat biedt de perfecte oplossing voor het eenvoudig verkopen van verse eieren. Consumenten waarderen steeds meer de versheid en smaak van rechtstreeks van de boerderij verkregen producten. Een bezoek aan de boerderij voor deze producten kan leuk zijn voor klanten, maar het kan de boer afleiden van zijn dagelijkse taken. Moet het zo zijn? 

Populaire eierautomaten

Eieren zijn breekbare producten. Door middel van een lift in onze GPE automaten kunnen eierdozen voorzichtig naar de uitgiftebak worden gebracht. Of je kiest voor een trommelautomaat waar je rechtstreeks een doos uit de automaat pakt. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Eierautomaat

Eierautomaat: gemakkelijk verkopen zonder extra inspanning

Met de eierautomaat van Vending@Work kunnen consumenten hun verse eieren krijgen zonder de boer te storen. Of het nu gaat om betaling met biljetten, munten of contactloos, het proces is snel en eenvoudig. De boer kan zich concentreren op zijn belangrijkste taken, terwijl hij profiteert van de extra inkomsten van de eierautomaat. 

Niet alleen voor eieren!

Onze eierautomaten zijn niet alleen beperkt tot het verkopen van eieren. Ze zijn ontworpen om een scala aan landbouwproducten aan te bieden, zoals verschillende soorten groenten en fruit, zolang deze in kleine verpakkingen kunnen worden aangeboden. 

Aanpasbaar aan diverse locaties

De eierautomaten kunnen worden aangepast aan diverse locaties en komen met verschillende betaalmogelijkheden. Zo kun je het meeste halen uit de inzet van een dergelijke automaat. 

Garanties, levering en installatie

Of je nu kiest voor huur of koop, we bieden uitgebreide garanties op al onze automaten. Daarnaast zorgen onze professionals ook voor de levering en installatie, zodat je nieuwe eierautomaat direct operationeel is. 

Eierautomaat
Foodautomaat

Veilig, handig en betrouwbaar

Onze eierautomaten zijn uitgerust met diverse beveiligingsfuncties om vandalisme te voorkomen. Wil je meer weten over hoe je jouw vending machine nog beter kunt benutten? Neem dan contact met ons op via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).