Foodautomaat

Foodautomaat

Vers uit de foodautomaat

Een foodautomaat voor op school of je werk zal een echte energieboost geven. Iedere werknemer of leerling kent het moment. Vaak halverwege de middag. De lunch ligt al een tijdje achter je en het duurt nog even voordat je thuis aanschuift voor de avondmaaltijd. De maag knort. Dat is het signaal dat je toe bent aan een tussendoortje. Nou, de foodautomaat biedt voor op school en je werk dé uitkomst!

Populaire foodautomaten

Foodautomaten zijn geschikt voor verse producten zoals broodjes, zuivel en maaltijden. Dankzij de extra koude 3 graden koeling blijft alles lang houdbaar. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Geen omkijken naar je foodautomaat?

Met onze Full Service Vending optie hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de snackmachine. Wij zorgen voor de installatie, het bijvullen, het oplossen van eventuele storingen en het schoonmaken. Uiteraard is de machine uitgerust met een betaalterminal voor gemakkelijke betaling. 

luxe vending machine kopen
Foodautomaat

Geen catering, wel foodautomaat voor op school en werk

Bij grotere bedrijven is het gemakkelijk om even naar de cateraar te lopen, maar beschik je niet over catering in eigen huis, dan is het toch heel fijn dat je een alternatief hebt. Een vending machine van Vending@Work biedt het rijke en gevarieerde assortiment om die gewenste energie boost te krijgen. In de middag, tijdens het overwerk of in de ploegendienst.

Hartig, lekker én verantwoord

Onze foodautomaten worden gevuld met een combinatie van hartige, lekkere en verantwoorde snacks. Een heerlijk broodje tijdens de lunch uit een broodjesautomaat. Heb je liever toch een drankje en een snack uit een combi-automaat? Het is misschien niet wetenschappelijk onderbouwd maar de ervaring leert dat het zeker leidt tot betere prestaties op de werkvloer. Dat je dus ook in de laatste uurtjes van de werkdag de noodzakelijke scherpte kunt houden.

Bel ons gerust voor meer informatie

Heb je interesse in een foodautomaat voor op je school of werk? Dan kies je voor Full Service Vending van ons bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de foodautomaat altijd goed gevuld is. Met een ruim assortiment verswaren zoals broodjes, sandwiches en wraps. Eventueel aangevuld met allerlei (zuivel-) drankjes. Bel naar 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl voor meer informatie.

vending machine vers

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).