De Foodstation smart fridge

Het smart versconcept van vending@work

De 24/7 cateringoplossing

De nieuwe Foodstation smart fridge van Vending@Work geeft je de mogelijkheid om op elke moment snacks, dranken en verse maaltijden aan te bieden. De Foodstation onderscheidt zich door de mogelijkheid om producten met afwijkende of ontbrekende verpakkingen aan te bieden zoals vers fruit, salades of complete warme maaltijden. Zo heb je voor elk eetmoment een geschikt product, 24/7 beschikbaar en operationeel vele malen goedkoper dan conventionele catering. 

Foodstation | Vending@Work
Foodstation | Vending@Work

Voor elk eetmoment

Samen met onze bakkerij Borgesius en andere leveranciers zoals Van Gelder groente & fruit, Arla, Oma’s Soep en Zuivelhoeve vullen we de Foodstation met een wijd assortiment aan producten. De producten zijn per stuk verpakt en worden dagvers gemaakt. Van ontbijt, lunch, sandwiches, maaltijd, soep of late night snack, onze Foodstation oplossing is geschikt voor ieder moment van de dag.

Full serice vending

Door middel van het telemetriesysteem in de automaat volgen wij realtime de afname per product en vullen wij de Foodstation bij op basis van verbruik. Ons doel is de derving zo laag mogelijk te houden maar met een marge wel beschikbaarheid te houden. De Foodstation wordt 3 keer per week op maandag, woensdag en vrijdag bijgevuld met verse producten door een vast team aan operators. De producten zijn gemiddeld 4 dagen houdbaar, dit betekent dat je 1 tot 2 keer per week een koelkast met verse producten krijgt aangeleverd.

Gebruiksvriendelijk en compleet

Het afrekenen werkt heel simpel: de gebruiker gebruikt de pinterminal zodat de Foodstation een bedrag kan reserveren. Vervolgens kiest de gebruiker een deur om te openen en mag er zoveel producten worden gepakt als gewenst. Toch niet? Dan leg je het product terug in hetzelfde mandje. Tijdens dit proces geeft het scherm boven de Foodstation in realtime updates over jouw aankoop. Bij het sluiten van de deur is de aankoop compleet en wordt het eindbedrag afgeschreven. Door middel van deze self-service oplossing hoeft er geen kassasysteem aangeschaft te worden en houden we de kosten laag.

Foodstation | Vending@Work

Onze leveranciers

Het slimme concept van de Foodstation smart fridge biedt de mogelijkheid om een uitgebreid assortiment aan te bieden. Daarom werken wij samen met de beste leveranciers zodat we verse, lekkere en complete maaltijden kunnen leveren. Zoals Oma’s Soep die zich in zet voor eenzame oudere, van Gelder die dagelijks de horeca voorziet van verse groente en fruit of de voorverpakte maaltijden die je gewend bent van de Albert Heijn. 

Klik op de kaartjes voor meer informatie

Foodstation | Vending@Work

Bakkerij Goedhart

Bakkerij Borgesius is een familiebedrijf en bakt en verpakt al 125 jaar de heerlijkste bakkerijproducten met de grootste zorg.
Bezoek website

Oma's Soep

Oma’s Soep verkoopt heerlijke verse soepen naar authentiek recept van oma. De opbrengsten worden gebruikt om eenzame ouderen blij te maken!
Bezoek website
Foodstation | Vending@Work

Van Gelder

Van Gelder groente & fruit is een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Met ruim 350 gepassioneerde medewerkers voorzien wij de horeca dagelijks van de meest verse groente en fruit.
Bezoek website

Arla & Starbucks ®

Starbucks gaat samenwerken met Arla Foods. En Starbucks Chilled Coffees zijn nu verkrijgbaar in alle supermarktketens in de Foodstation.
Bezoek website

Zuivelhoeve

In 1981 opgericht in een oude klompenschuur. Zuivelhoeve is een echt familiebedrijf uit het Twentse Twekkelo. Met 85 Zuivelhoeve winkels en de vele verkooppunten zijn ze uitgegroeid tot een bekend Twents merk in binnen- en buitenland!
Bezoek website

Supermarkten

Het vertrouwde assortiment van verschillende supermarkten, gemakkelijk uit de Foodstation! Magentron maaltijden, broodjes en koude dranken. Producten van onder andere Albert Heijn, Jumbo en de Spar.

Toch in eigen beheer?

De basis van de Foodstation smart fridge kan je ook kopen of huren. Zo heb je volledige controle over het beheer, assortiment en de inkomsten.

Het smart versconcept zoals hier beschreven wordt is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met Full Service Vending. 

Foodstation | Vending@Work