Frisdrankautomaat

frisdrankautomaat

Altijd een verkoelende drank bij de hand

Het kopen van een frisdrankautomaat zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot een verfrissend drankje. Of het nu ijzig koud is of tropisch warm, iedereen heeft wel eens zin in een frisdrankje. Dit geldt niet alleen voor het weekend, maar ook voor doordeweekse dagen. 

Populaire frisdrankautomaten

Onze frisdrankautomaten komen in vele vormen en maten, met een gesloten front of glas. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Geen omkijken naar je frisdrankautomaat?

Met onze Full Service Vending heb je geen omkijken meer naar de frisdrankautomaat. Wij zorgen voor de installatie, het periodiek bijvullen, het oplossen van storingen en het schoonmaken van de automaat. Bovendien is de machine uitgerust met een betaalterminal voor eenvoudige betalingen. 

luxe vending machine kopen
Frisdrank_automaat

Verfrissend alternatief

Stel je voor dat je een dag vol afspraken hebt. Steeds weer een kopje koffie of thee, omdat dit de enige beschikbare opties zijn. Dit kan anders door een frisdrankautomaat te kopen. Bied jezelf en je bezoekers een verfrissend alternatief. 

Verwen je gasten

Hoe zou je het vinden om je gasten te verrassen met een keuze tussen koffie, thee of een verfrissend koud drankje uit de frisdrankautomaat? Zowel normale als light versies zijn beschikbaar. Het kopen of huren van een frisdrankautomaat bij Vending@Work biedt je deze mogelijkheid. 

Beheer je eigen frisdrankautomaat

Bij Vending@Work kun je ervoor kiezen om een frisdrankautomaat te kopen of te huren. Dit betekent dat je volledige controle hebt over het assortiment en dat alle inkomsten voor jou zijn! We hebben zowel nieuwe als tweedehands automaten op voorraad. Ongeacht de grootte van je assortiment, we hebben de juiste automaat voor jou. 

Frisdrank automaat huren
Flexibel en makkelijk

Een frisdrankje haal je uit de frisdrankautomaat van Vending@Work. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van frisdrankautomaten en het bedenken van cateringoplossingen. Onze vending machines zijn geschikt voor onder meer bedrijven, scholen, ziekenhuizen, trein- en busstations, openbare ruimtes en ontvangsthallen. Voor welke gelegenheid je een frisdrankautomaat wil kopen, wij plaatsen hem met alle zorg. Ontdek de voordelen van het kopen van een frisdrankautomaat!

Een goed gevulde automaat met frisdrank

In ons ruime assortiment vind je verschillende frisdrankautomaten. Zo kun je een kleinere frisdrankautomaat kopen, maar ook diverse grote varianten. Ideaal voor grotere bedrijven, scholen of organisaties. Als je een snoepautomaat laat plaatsen door ons, kun je zelf de inhoud bepalen. Wij bieden allerlei frisdranken aan, waaronder diverse light- en zero-varianten. Door het plaatsen van een frisdrankautomaat doe je er alles aan, om je medewerkers of gasten het zo comfortabel mogelijk te maken en ze een frisdrankje aan te bieden.

Frisdrankautomaat full service vending

Kies voor een frisdrankautomaat van Vending@Work

Wil je een frisdrankautomaat voor je bedrijf kopen? Vraag dan direct een offerte aan. Voor elk budget en elke behoefte hebben wij de juiste machine. Neem contact met ons op via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl voor meer informatie. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).