Gezonde snoepautomaat

Gezonde automaat op het werk

Verantwoorde voeding op elk uur met een gezonde snoepautomaat

In veel sectoren is onregelmatigheid aan de orde van de dag. Avond-, nacht- en weekenddiensten zijn geen uitzondering. Als werkgever wil je iets extra’s bieden aan je medewerkers en bezoekers. Dat is waar een gezonde snoepautomaat in beeld komt. 

Populaire snoepautomaten

Je eigen automaat, je eigen assortiment. Stel je eigen gezonde snoepautomaat samen met een van onze automaten als basis. Onze snoepautomaten komen in vele vormen en maten. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Uitgebalanceerd assortiment in je gezonde automaat

Bij Vending@Work hebben we een oplossing voor de tegenstrijdigheid tussen snoepautomaten en zorg voor vitale medwerkers: de gezonde snoepautomaat. Samen met jou zorgen we voor een uitgebalanceerd assortiment in jouw gezonde automaat. Kies voor onze full service vending voor volledige ontzorging. 

luxe vending machine kopen
Full service vending zorg gezonde snacks

Ontspannen pauzes met gezonde alternatieven

Een gezonde snoepautomaat op de werkvloer biedt medewerkers de kans om tijdens hun pauze te genieten van iets lekkers dat ook energie levert. Het gaat hierbij om verantwoorde alternatieven, zoals crackers in plaats van koekjes, of mueslirepen in plaats van chocoladerepen. 

Waardering voor je medewerkers en gemak voor je gasten

Een gezonde snoepautomaat is niet alleen een mooi gebaar naar je medewerkers, maar ook handig voor bezoekers. Het biedt een gemakkelijke en verantwoorde snack om de ergste trek te stillen. 

Diverse locaties en betaalmogelijkheden

Onze gezonde snoepautomaten zijn geschikt voor diverse locaties en bieden verschillende betaalmogelijkheden voor gebruiksgemak. 

Tweedehands snoepautomaat
Gezonde automaat op het werk / full service vending

Garanties, levering en installatie

Wij bieden uitgebreide garanties op al onze automaten, ongeacht of je kiest voor huur of koop. Daarnaast verzorgen wij de levering en installatie van je gezonde snoepautomaat, zodat deze direct operationeel is. 

Op maat gemaakte vending machines

We bieden diverse mogelijkheden, waaronder op maat gemaakte vending machines en combi-automaten. Ontdek welke vending machine bij je past door contact op te nemen via 030 – 2801111 of sales@vendingatwork.nl. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).