Hardcup beker uitgifte automaat

Hardcup beker uitgifte automaat | Vending@Work

Herbruikbare hardcups

Met de hardcup uitgifte bekerautomaat biedt u een oplossing om medewerker, bezoeker of student 24 uur per dag de mogelijkheid te geven tot het kopen van een hardcup beker.

Uw gebruikers kunnen zelf een hardcup beker aanschaffen door contactloos af te rekenen op de betaalterminal. Optioneel kunt u uw gebruikers ook kosteloos een hardcup aanbieden door middel van het gebruik van een prepaidkaart.

De onbemande oplossing voor het uitgeven en innemen van hardcup bekers

Wat betekent de nieuwe SUP-wetgeving?

Vanaf 1 januari 2024 geldt een verbod op SUP ter plaatse. Dat wil zeggen dat er een geheel verbod is voor plastic wegwerpverpakkingen voor consumptie op locatie, waaronder karton met plastic coating. Met deze nieuwe wetgeving is het dus verboden om plastic wegwerpverpakkingen op de werkvloer aan te bieden. Dit geldt niet alleen voor plastic melkcupjes en botercupjes, maar ook voor kartonnen verpakkingen met een plastic coating zoals koffiebekers.

Recyclen in combinatie met de SmartBin

Beker niet meer gebruiken? In de Tomra SmartBin kan de hardcup beker weer ingeleverd worden. De Tomra SmartBin geeft een bon uit met een QR-code en via Tikkie kan je het bedrag weer teruggestort krijgen. De bekers kunnen vervolgens gewassen worden en weer opnieuw gevuld worden voor uitgifte.

 

Gemak met full service vending

Met onze full service vending-optie hoef je je geen zorgen te maken over je broodjesautomaat. Wij zorgen voor het volledige assortiment aan snacks, koude dranken en verse broodjes. Onze broodjesautomaten komen in allerlei vormen en maten. Van een enkele lade met een paar broodjes tot volledige broodautomaten met een compleet broodassortiment, magnetronmaaltijden, zuivel, noedels en meer. 

Hardcup beker uitgifte automaat | Vending@Work

Combi-automaat in Full Service Vending met één lade brood bij ziekenhuis Tjongerschans.

Hardcup beker uitgifte automaat | Vending@Work

Combi-automaat in Full Service Vending met twee lades brood, hotdogs en zuivel bij Organik Kimya.

Hardcup beker uitgifte automaat | Vending@Work

Volledig broodautomaat met het complete assortiment in Full Service Vending  naast een combi-automaat.

Hardcup beker uitgifte automaat | Vending@Work

Broodjesautomaat: een verantwoorde bron van energie

Met een broodjesautomaat op het werk kun je rekenen op een divers aanbod van belegde broodjes, sandwiches en wraps. Het is een betrouwbare en handige voedselbron voor jou en je medewerkers. 

Op elk moment van de dag

De broodjesautomaat is er voor je, of het nu gaat om een laat ontbijt in de vroege ochtend, een lunch of een verantwoorde snack halverwege de middag. Het is de ideale oplossing voor die momenten waarop je even een energieboost nodig hebt om een taak af te ronden. 

De Smartfridge: veelzijdig foodstation van Vending@Work

Maak kennis met de Smartfridge, ons innovatieve en veelzijdige foodstation. Het is meer dan een broodjesautomaat: je kunt er ook magnetronmaaltijden, zuivelproducten en noedels in kwijt. Het is de ideale oplossing voor een divers en aantrekkelijk assortiment. 

Hardcup beker uitgifte automaat | Vending@Work

Verhoog de tevredenheid van je medewerkers

Medewerkers die toegang hebben tot een broodjesautomaat op de werkvloer zijn gelukkiger. Ze voelen zich meer gewaardeerd, wat een positieve invloed heeft op hun prestaties. Als ondernemer wil je deze voordelen zeker benutten. 

Diverse locaties en betaalmogelijkheden

Onze broodjesautomaten kunnen aangepast worden aan verschillende locaties en worden geleverd met diverse betaalmogelijkheden, wat bijdraagt aan de financiële voordelen. 

Broodjesautomaat
Hardcup beker uitgifte automaat | Vending@Work

Garanties, levering en installatie

Of je nu kiest voor huur of koop, we bieden uitgebreide garanties op al onze automaten. Daarnaast zorgen we ook voor de levering en installatie, zodat je nieuwe broodjesautomaat direct operationeel is. 

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Full Service Vending, bel ons op 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).