Non-food automaten

Non-food automaten | Vending@Work

Non-food automaten: een wereld van mogelijkheden

Met non-food automaten van Vending@Work verbreed je eenvoudig je assortiment. Wanneer je denkt aan automaten in bedrijven, scholen of instellingen, denk je vaak aan voedsel en dranken. Toch bieden non-food automaten tal van andere verkoopmogelijkheden. Met onze diverse non-food automaten kun je uiteenlopende non-food artikelen aanbieden. 

Populaire non-food automaten

Onze non-food automaten komen in vele vormen en maten. In principe zijn de meeste automaten geschikt om als non-food automaat in te zetten. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Nonfood automaat

Anticipeer op behoeften en trends

Onze non-food automaten stellen je in staat om snel in te spelen op actuele ontwikkelingen of specifieke situaties binnen je organisatie. Of het nu gaat om het verstrekken van beschermingsmiddelen voor bezoekers, of het aanbieden van elektronica binnen een bedrijf, school of instelling, je kunt de laden en spiralen van de non-food automaten naar wens samenstellen. 

Nieuw of refurbished: jij kiest

Bij Vending@Work bieden we je zowel de optie om een gloednieuwe automaat aan te schaffen of te huren, als de mogelijkheid om te kiezen voor een refurbished vending machine. Een nieuwe automaat beschikt over een strak design en de nieuwste technologieën. Een tweedehands automaat, die we een tweede leven geven, kan echter een economisch aantrekkelijk alternatief zijn. Onze refurbished machines worden geleverd met technische ondersteuning en laten zien dat je oog hebt voor duurzaamheid. 

Aanpasbaar voor diverse locaties

Onze non-food automaten kunnen aangepast worden aan diverse locaties en zijn uitgerust met flexibele betaalmogelijkheden. Dit draagt bij aan de financiële voordelen van het bezit van een dergelijke machine. 

Garanties, levering en installatie

Of je nu kiest voor een nieuwe of een tweedehands automaat, we bieden uitgebreide garanties op al onze machines. Ons team van professionals verzorgt ook de levering en installatie, zodat je snel en probleemloos aan de slag kunt met je nieuwe non-food automaat. 

 

Nonfood automaat
Snoepautomaat klein full service vending

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in een non-food automaat of wil je meer informatie over onze vending machines? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Je kunt ons bereiken op 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl.

 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).