Snackautomaten voor scholen

Een verantwoorde snack op school

Onze vending machines voor scholen zorgen ervoor dat je verantwoorde tussendoortjes kunt aanbieden aan scholieren en studenten. We denken met scholen mee om te komen tot een gezonde mix van eten en drinken in de snackautomaat. Met de criteria van het Voedingscentrum stemmen we het assortiment af op de ambities van jouw gezonde schoolkantine. Immers, ‘gezond’ is een relatief begrip; het gaat om de mate van consumptie. Dus wil je als school een verantwoorde voedingskeuze stimuleren, ga dan in gesprek met Vending@Work. 

Full service vending scholen gezond

De gezonde schoolkantine

Vending@Work zet zich met scholen in voor gezonde schoolkantines volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Via het Voedingscentrum kunnen scholen een certificaat krijgen, genaamd de Zilveren of Gouden Schaal.

De Zilveren Schaal houdt in dat minstens 60% van voedingsaanbod op een school een verantwoorde keuze moet zijn. Dit geldt voor alle voedingsvoorzieningen, zoals catering en automaten. De gouden schaal is voor scholen waar het verantwoorde aanbod minstens 80% is.

Wij streven naar een gezonde toekomst voor kinderen op alle scholen. Daarom hebben wij op meerdere scholen samen met de catering een Gouden Schaal-certificering. Met dankzij verantwoorde snacks, zero-frisdranken en gezonde belegde broodjes.

Snackautomaten voor scholen | Vending@Work
Full service vending scholen gezond

Wat verstaan we onder 'gezond'?

Bij de samenstelling van het assortiment volgen we de richtlijnen van het Voedingscentrum. Zo bevatten onze snacks niet meer dan 75 kilocalorieën en koude dranken minder dan 4 kilocalorieën per 100 ml. De gezonde producten worden op ooghoogte in de automaat geplaatst om de aankoop hiervan te stimuleren. We kunnen daarnaast de gebruikers verleiden door gezonde producten aantrekkelijker te prijzen dan de standaard varianten.

Nassau College
5/5

"Wij hebben inmiddels acht jaar op rij de Gouden Schaal voor de gezonde schoolkantine. Daar zijn we blij mee en trots op. In de kantine en in de automaten is een gevarieerd aanbod verkrijgbaar waarbij 'de gezonde keuze' nadrukkelijk in beeld is. In de praktijk blijkt dat de ongezondere keus door onze pubers vaker gemaakt wordt, dat blijft. We bieden echter wel het gezonde alternatief. Misschien kan daar in de toekomst nog wat in gestuurd worden door de gezonde keuze ook financieel aantrekkelijker te maken. De samenwerking met Vending@Work ervaren we als erg prettig."

Previous slide
Next slide

Twee combi-automaten met verantwoorde keuzes en zero-frisdranken. 

Snackautomaat voor jouw school? Bespreek je wensen met onze experts

Zie je het al zitten: een geschikte snackautomaat, frisdrankautomaat of versautomaat voor op je school of scholen? Aarzel dan niet en bespreek als je wensen met onze experts. Bel ons via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl en ontdek de voordelen van full service vending op je school! 

Full service vending scholen
Snackautomaten voor scholen | Vending@Work
4.5/5

"Wij hebben op school de Bronzen Schaal van de Gezonde Schoolkantine. Samen met Vending hebben we goed gekeken naar het mogelijke aanbod bij de catering en in de automaten. We zijn tevreden over de manier waarop Vending zelf met ideeën kwam, zodat we nu ook een mooi en gezond aanbod hebben."

Previous slide
Next slide

Combi-automaat met verantwoorde keuzes naast een frisdrankautomaat

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).