Smartfridge Foodstation

De ultieme 24/7 versbeleving

Ontdek de Foodstation Smart fridge voor het werk

Ontdek dé smart fridge voor op het werk: Foodstation van Vending@Work! De ideale oplossing voor vers eten en drinken op kantoor. Foodstation is het alternatief voor in-house catering, of de perfecte aanvulling als catering de luiken dicht heeft. Met dit slimme vers-concept kun je op elk moment van de dag snacks, dranken en verse maaltijden aanbieden aan je klanten en bezoekers. En hoe!

Liever je eigen smart fridge?

De Foodstation is uitsluitend in combinatie met Full Service Vending beschikbaar. De basis van de Foodstation bestaat uit de nieuwste smart fridge innovatie. Je kunt een smart fridge ook kopen of huren, dan heb je volledige controle over het assortiment en zijn alle inkomsten voor jou!

Smartfridge Foodstation | Vending@Work

De top in gebruiksgemak

Qua bedieningsgemak biedt een smart fridge unieke extra’s ten opzichte van de reguliere automaten. De selfserviceoplossing laat zich eenvoudig bedienen. 

Open de slimme koelkast met je bankpas of telefoon en pak wat je wilt. Omdat het gewicht van ieder product is gekoppeld met de verkoopprijs, betaal je altijd het juiste bedrag. Ook bij meerdere aankopen tegelijk. Heb je toch liever een appel dan een peer, of liever een salade in plaats van de soep? Zolang de deur van de koelkast open is, kun je producten pakken en terugleggen. Pas als de deur is gesloten, worden de producten in je handen afgerekend.

Verantwoorde maaltijden

De smart fridge is een uitkomst voor bedrijven die verantwoorde voedingskeuzes willen stimuleren. Onze leveranciers selecteren we op het gebruik van authentieke ingrediënten. Broodjes, wraps, soepen, groente en fruit: allemaal zijn ze afkomstig van Nederlandse familiebedrijven met een helder beleid voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Totaal ontzorgd

Onze smart fridge verkoopautomaat is de overtreffende trap in ontzorgen. We regelen de volledige exploitatie, inclusief het wekelijks bijvullen. Je hebt er dus echt geen omkijken naar. Wil je liever alles in eigen beheer houden? Geen probleem. De Foodstation kun je ook kopen of huren.

Smart vers-concept: bijna alles is mogelijk

Je kunt het zo gek niet bedenken. Soepen, wraps, salades of zuivelproducten; complete maaltijden, verpakt of onverpakt; alles past in de Foodstation. Bijna alles op gebied van vers is mogelijk. Zo bied je voor iedereen op ieder moment van de dag het gewenste aanbod.

Vraag een offerte aan

Dus samengevat, bij onze smart fridge automaat blijven de kosten laag en heb je er geen omkijken naar. Ben je benieuwd of de Foodstation iets is voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op met één van onze medewerkers! 

Smartfridge Foodstation | Vending@Work

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).