Snoepautomaat

Snoepautomaat full service vending

Een snackmachine voor elke smaak en gelegenheid

Of je nu gezonde tussendoortjes of verwennerijen zoekt, een snackmachine biedt altijd uitkomst. Stel je voor, je leidt een potentiële werknemer rond door het bedrijf en passeert een goed gevulde snackautomaat – een kleine, maar onmiskenbare indicatie van een zorgzame werkomgeving. Met Vending@Work is dit gemakkelijk te realiseren. 

Populaire snoepautomaten

Onze snoepautomaten komen in vele vormen en maten. In principe zijn de meeste automaten geschikt om als snoepautomaat in te zetten. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Geen omkijken naar je snoepautomaat?

Met onze Full Service Vending optie hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de snackmachine. Wij zorgen voor de installatie, het bijvullen, het oplossen van eventuele storingen en het schoonmaken. Uiteraard is de machine uitgerust met een betaalterminal voor gemakkelijke betaling. 

luxe vending machine kopen
snoepautomaat huren

Een snackmachine op maat

Bij Vending@Work bieden we diverse mogelijkheden om een snackmachine te integreren in jouw bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om de machine te kopen of te huren, waarbij je volledige controle hebt over het assortiment en de inkomsten. Of je nu de voorkeur geeft aan nieuwe of tweedehands machines, we hebben diverse formaten en modellen op voorraad om aan jouw behoeften te voldoen. 

Snackautomaat: een aantrekkelijk voordeel

De snackautomaat is meer dan alleen een plek voor tussendoortjes. Het biedt ook een uitstekende mogelijkheid om gezonde en verantwoorde opties aan te bieden, wat bijdraagt aan jouw reputatie als verantwoordelijke werkgever. Of je nu kiest voor het kopen of huren van een snackmachine, we hebben zowel standaard als compacte modellen beschikbaar om aan jouw ruimtebehoeften te voldoen. 

Snackmachine: een boost voor de werkvloer

Hoewel het niet wetenschappelijk is bewezen, zijn we ervan overtuigd dat een snackmachine kan bijdragen aan het geluk en de productiviteit van jouw werknemers. Door hen de mogelijkheid te bieden om energie op te laden met een gezonde snack of een kleine traktatie, zorgt een snackautomaat voor een aangename werkomgeving. 

Full service vending scholen gezond
Snoepautomaat | Vending@Work

Neem contact op

Ben je klaar om jouw werkplek te verrijken met een snackmachine? Neem contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).