Snoepautomaat klein

Snoepautomaat klein

Een compacte snoepautomaat voor je tussendoortjes

Een klein formaat snoepautomaat is de perfecte oplossing voor locaties met beperkte ruimte. Geniet van het gemak van je eigen vending machine en stil je trek met een snack of drankje, altijd binnen handbereik. Bij Vending@Work bieden we compacte snoepautomaten die naadloos passen in elke omgeving, zodat je op elk moment kunt genieten van je favoriete versnapering. 

Populaire kleine snoepautomaten

Onze snoepautomaten komen in vele vormen en maten. In principe zijn de meeste automaten geschikt om als snoepautomaat in te zetten. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Compact en veelzijdig: de kleine snoepautomaat

Onze kleine snoepautomaten kunnen vrijwel overal geplaatst worden, van werkplekken tot kantines. Zo heb je altijd een snelle snack bij de hand, zelfs als de ruimte beperkt is. En maak je geen zorgen over de voorraad – kies voor Full Service Vending en geniet zorgeloos van je tussendoortjes! 

luxe vending machine kopen
Full service vending zorg gezonde snacks

Gezonde opties beschikbaar

Snoepautomaten zijn al lang niet meer alleen een plek voor standaard snacks zoals chips en chocoladerepen. Met de huidige focus op gezondheid bieden onze automaten steeds vaker een breed scala aan gezonde alternatieven. Denk aan mueslirepen en proteïnebars voor de gezondheidsbewuste snackers, of verse snackgroenten zoals wortels, komkommers en snoeptomaatjes voor een verfrissende knabbel. Onze kleine snoepautomaat kan worden gevuld met een mix van deze gezonde opties, waardoor je altijd een voedzaam tussendoortje binnen handbereik hebt. 

 

Vraag nu een offerte aan voor de levering, installatie en onderhoud van een compacte snoepautomaat. We sturen je een gedetailleerd voorstel, afgestemd op de behoeften van jouw organisatie en locatie(s). 

Flexibele betaalmogelijkheden en garanties

Bij Vending@Work begrijpen we dat je behoeften uniek zijn, en daarom bieden we flexibele betaalmogelijkheden en uitgebreide garantieprogramma’s. Elke refurbished vending machine wordt standaard geleverd met 6 maanden garantie, terwijl onze nieuwe automaten komen met een jaar volledige garantie op alles, inclusief voorrijkosten, arbeidskosten en uurloon. Of je nu kiest voor het huren of kopen van een kleine snoepautomaat, je kunt erop vertrouwen dat we je een hoogwaardige en betrouwbare service bieden. 

Snoepautomaat klein
Snoepautomaat full service vending

Levering en installatie

Wij zorgen voor de levering en installatie van je kleine snoepautomaat, zodat je zonder gedoe kunt beginnen met het aanbieden van tussendoortjes. 

Neem contact op voor een offerte

Ben je geïnteresseerd in het huren van een kleine snoepautomaat? Wil je meer weten over onze aanbod of wil je een offerte aanvragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 2801111, of je kunt een e-mail sturen naar sales@vendingatwork.nl. 

 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).