Trommelautomaat

Trommelautomaat verswaren

Ontdek de trommelautomaat: jouw oplossing voor verse en gezonde producten

Bij Vending@Work geloven we dat het altijd beter kan. Dat is waarom we trots zijn op onze trommelautomaat, een uitstekend alternatief voor de standaard spiraalvending machine. Met deze machine kan je jouw gasten of werknemers altijd voorzien van verse broodjes, fruit en andere gezonde snacks. 

Populaire trommelautomaten

Onze snoepautomaten komen in vele vormen en maten. In principe zijn de meeste automaten geschikt om als snoepautomaat in te zetten. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Eierautomaat

Ruimte voor omvangrijke en delicate producten

Het unieke ontwerp van de trommelautomaat maakt het mogelijk om grotere of meer fragiele producten aan te bieden. Geen zorgen meer over producten die niet passen of beschadigen tijdens de verkoop. 

Ideale oplossing voor verse en gezonde producten

Met het innovatieve draaimechanisme van de trommelautomaat selecteer je gemakkelijk je producten, die je vervolgens via het uitgifteraam ontvangt. Perfect voor het aanbieden van een brede selectie verse en gezonde opties. 

Voordelige investering

Een trommelautomaat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor je portemonnee. Met de mogelijkheid om een groter en diverser assortiment aan te bieden, vergroot je de kans op meer verkoop en tevreden klanten. 

Koop of huur een trommelautomaat

Bij Vending@Work bieden we je de keuze: koop een trommelautomaat of huur er een, afhankelijk van je wensen en budget. We bieden ook garanties op onze machines, zodat je met vertrouwen kunt investeren. 

Trommelautomaat fruit
Trommelautomaat | Vending@Work

Levering en installatie inbegrepen

Ons team zorgt voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind. We leveren en installeren de trommelautomaat op de locatie van jouw keuze, zodat je snel en efficiënt van start kunt gaan. 

Heeft de trommelautomaat je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan. Je kunt ons bereiken via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).