Vending equipment

vendingequipment

Wat is vending equipment?

Vending equipment, ook wel bekend als vending machines, zijn apparaten waarmee je gemakkelijk producten zoals broodjes, frisdranken, snacks en verse broodjes kunt kopen. Je betaalt contactloos of met muntgeld en de machine levert het gekozen product. Ze zijn volledig automatisch en werken 24/7, ideaal voor scholen, kantoren, ziekenhuizen, treinstations en andere openbare ruimten. Dat is pas genieten!

Soorten vending equipment

Voor iedere snelle snack, of onverwachte dorst is er geschikte vending equipment. Enkele van onze opties zijn:

Snoepautomaten

Onze snoepautomaten hebben verschillende maten en stijlen. Je kunt de inhoud zelf bepalen. Van chips en chocoladerepen tot gezondere opties zoals fruit en groentesnacks. Zo bied jij je medewerkers en bezoekers altijd een lekkere en makkelijke snackoptie!

Frisdrankautomaten

Altijd toegang tot verfrissende dranken, ongeacht de tijd van de dag. Een frisdrankautomaat zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een koel drankje, ideaal voor elke locatie.

Versautomaten

Versautomaten bieden een breed assortiment, van gezonde snacks zoals fruit tot complete maaltijden. Ze zijn ideaal voor het aanbieden van gezonde ontbijt- en lunchopties, zonder dat je een keukenfaciliteit nodig hebt op kantoor, school of het treinstation.

Broodjesautomaten

Geen tijd voor ontbijt? Geen probleem. Want met de broodjesautomaat heb je altijd een verse en smakelijke maaltijd bij de hand, perfect voor drukke ochtenden.

Benieuwd naar ons volledige aanbod aan vending equipment? Bekijk al onze opties en ontdek de mogelijkheden.

Vending equipment | Vending@Work

De mogelijkheden

Bij Vending@Work een automaat aanschaffen? Er zijn verschillende mogelijkheden:

Met Full Service Vending hoef je je nooit meer zorgen te maken over je vending equipment. Het beheer van de vending machine kun je helemaal aan ons overlaten. We plaatsen de automaat die het beste bij jouw organisatie past, compleet met het gewenste assortiment en een betaalterminal. Daar hoort natuurlijk ook het bijvullen, oplossen van storingen en het schoonmaken bij. Dit zorgt niet alleen voor gemak maar kan ook je omzet verhogen.

Liever huren dan kopen? Huren biedt de voordelen van vending equipment zonder de grote investering en verplichtingen. Jij kiest het assortiment en wij zorgen voor het onderhoud. Flexibeler en gemakkelijker kan bijna niet!

Heb je besloten dat je een vending machine wilt kopen, maar wil je de beste prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Misschien overweeg je een tweedehands snackautomaat in plaats van een nieuwe? Dat is zeker een goede optie. We bieden ook op maat gemaakte vending machines, aangepast aan vrijwel elk product, zowel food als non-food. Ga voor volledige controle met je eigen automaat, compleet met betaalterminal en andere handige opties.

Vending equipment van Vending@Work

24/7 beschikken over je eigen catering? Vending@Work biedt de perfecte oplossing! Met meer dan 4.000 automaten door het hele land zijn we altijd in de buurt. Zo hoef je nooit tegen een lege automaat aan te kijken en worden storingen snel opgelost. Voor elke locatie, groot of klein, is er de ideale vending machine. Levering en installatie op iedere gewenste locatie.

Vending equipment | Vending@Work
Vending equipment | Vending@Work

Benieuwd naar de prijs van vending equipment? Vraag een offerte aan via onze website of neem contact op voor meer informatie. Telefonisch via 030 – 2801111 of stuur een e-mail naar sales@vendingatwork.nl. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).