Versautomaat

Versautomaat

Optimaliseer jouw catering met een versautomaat

Met een versautomaat van Vending@Work, kun je jouw medewerkers, studenten en gasten voorzien van dagverse producten, ongeacht de grootte van jouw organisatie. Geniet van het gemak en de luxe van verse catering, zonder de noodzaak van een grote keukenfaciliteit. 

Populaire versautomaten

De naam zegt het al, een automaat die je producten vers houdt. Met onder andere 3 graden koeling zijn onze GPE automaten uitermate geschikt als versautomaat. Onze versautomaten komen in vele vormen en maten. In onze catalogus kun je alle merken en modellen vinden. Van groot tot klein, voor elke locatie de juiste automaat. Veel modellen kun je zowel nieuw als tweedehands kopen, huren of aanvragen met Full Service Vending.

Geen omkijken naar je snoepautomaat?

Met onze Full Service Vending optie hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de snackmachine. Wij zorgen voor de installatie, het bijvullen, het oplossen van eventuele storingen en het schoonmaken. Uiteraard is de machine uitgerust met een betaalterminal voor gemakkelijke betaling. 

luxe vending machine kopen
vending machine necta foodtrommel

Gevarieerd aanbod uit een versautomaat

Onze versautomaten bieden een breed scala aan verse producten, van gezonde snacks zoals fruit tot complete maaltijden. Dit is een uitstekend alternatief voor organisaties zonder kantine- of keukenfaciliteiten. 

Verbeterde capaciteit en presentatie met trommelautomaten

Onze versautomaten, ook wel bekend als trommelautomaten, hebben een hoge capaciteit en zijn ideaal voor het presenteren van kwetsbare producten. Zo kun je zelfs volledige maaltijden aanbieden, die vervolgens gemakkelijk in de magnetron kunnen worden opgewarmd. 

Voldoet aan voedselhygiëne standaarden

Bij het aanbieden van verse producten is het cruciaal dat deze worden gepresenteerd volgens de laatste voedselhygiënenormen. Dankzij de uitstekende koeling van onze versautomaten kun je deze uitdaging gemakkelijk aan. 

Betaalmogelijkheden, garanties, en meer

Bij Vending@Work bieden we veelzijdige betaalmogelijkheden en uitgebreide garanties op onze automaten. Of je nu kiest voor huur of koop, we bieden een breed scala aan maatwerk vending machines voor diverse locaties. 

Versautomaat | Vending@Work
Versautomaat full service vending

Levering en installatie

Onze service omvat ook de levering en installatie van je versautomaat, zodat je zonder zorgen kunt beginnen met het aanbieden van verse producten aan je team. 

Verschillende formaten en de Smartfridge

We bieden versautomaten in verschillende formaten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien hebben we de Smartfridge: een geavanceerd Foodstation dat perfect past in de moderne organisatie. 

 

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar sales@vendingatwork.nl of bellen naar 030 – 2801111. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

Wil je een voorstel voor het leveren, plaatsen en onderhouden van een verkoopautomaat? Vraag nu een offerte aan en we sturen je een concreet voorstel voor jouw organisatie en locatie(s).